Хлопці з гурту «Рокаш» розповіли про своє перше кохання

10
3

Співаки непогано розуміються на цьому почутті, адже більшість їхніх пісень – саме про нього.

У свято всіх закоханих «рокаші» розповіли Мукачево.net про своє перше любовне захоплення.
 
 «Моє перше кохання було в шкільні роки. По дорозі в музичну школу я ховав скрипку в кущі, вчителю казав, що забув її вдома, а сам ішов на побачення», – зізнався вокаліст Іштван.
 
У клавішника Віктора перше кохання було ще у садочку: «Про мене і мою симпатію навіть складали жартівливі віршики. Можливо і моя дочка, яка зараз у такому ж віці, також скоро зустріне перше кохання». 
 
Гітарист Мар'ян своє перше кохання досі не відпускає від себе: «Своє перше і єдине кохання я зустрів чотири з половиною роки тому. Це моя дівчина Олеся. Вона – співачка. Зараз бере участь в шоу «Голос Країни». У нас і творчий тандем — багато допомагаємо одне одному по музиці: я записую її пісні, разом виступаємо. Завдяки їй я займаюсь музикою». 
 
Бас-гітарист Родіон вперше закохався у 17 років. «Я носив тоді дуже довге волосся, і вона також. Ми гуляли Ужгородом дуже патлаті і неформальні», – згадує музикант. 
 
Ударник Володимир зустрів перше кохання у першому класі. «Я сидів з дівчиною за однією партою. Вона приносила в школу бутерброди і пригощала мене, слідкувала за порядком з підручниками. Я проводив її додому зі школи».
 
І наостанок, пропонуємо послухати композицію гурту L’mour

Коментарі

G
GoldOfTranskarpatia

to valevska: Здесь такие вопросы задавать нельзя )))

V
valevska

А можно узнать почему поменялся состав группы , где Игорь Рыбарь ?

Л
лямур

Будь-ласка не пишіть уже стільки про них бо я влюбляюся!

Читайте також