Хотіли надурити поліцію: у Канаді жінка вигуляла чоловіка на повідку, аби обійти карантинні обмеження

11
8

У канадській провінції Квебек поліція оштрафувала подружжя, яке гуляло на вулиці попри оголошений комендантський час.

При цьому мешканка Канади вирішила “перехитрити” карантинні заборони і вийшла на прогулянку зі своїм чоловіком, якого вела на повідку.

Подія сталася 9 січня у місті Шербрук. За словами поліцейських, пара прямувала у бік центру міста, уникаючи при цьому контакту з поліцією, як повідомляє CTV News.

Зрештою поліція затримала подружжя та виписала йому штраф у розмірі 1500 канадських доларів (близько 1200 доларів США).

На допиті у поліції подружжя заявило, що радіє отриманому штрафу та запевнило, що дотримується карантинних обмежень, встановлених прем’єр-міністром Квебеку Франсуа Лего.

Влада Квебека дозволила людям вигулювати собак під час комендантської години, яка розпочинається о 20:00. Для цього власники домашніх улюбленців повинні відходити від свого будинку не далі, ніж на один кілометр.

Упродовж перших вихідних через порушення комендантської години правоохоронці Квебеку виписали 750 штрафів на суму в кілька тисяч доларів, зазначає видання.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

С
Свиносоросятині

Подполковник и его жена скончались во время БДСМ-оргии в Балашихе. Тела подполковника, пенсионера одного из силовых ведомств, и его 45-летней супруги, облачённые ...в памперсы, найдены в подмосковной Балашихе. Обстановка в квартире и обнаруженные предметы указывали на то, что пара практиковала БДСМ-секс под наркотиками. Во время последней оргии ситуация вышла из-под контроля. https://www.mk.ru/incident/2021/01/15/podpolkovnik-i-ego-zhena-skonchalis-vo-vremya-bdsmorgii-v-balashikhe.html Ось наша справжня кацапська духовність, куди тим гейропейцям?

С
Свиносоросятині

Там вже конкретно рулять збоченці! На хрєна нам їх "цінності". Навіщо скакали на майдані?

О
Ого

Краще подивіться як розважаюсь я та інші високодуховні свиноросіянці: https://www.youtube.com/watch?v=1wLpJTbHIfI

Н0
Нижньому 01:46

Я по п'яні забув, що я тупорогий ватоголовий спамер з кликухами 000, 555, 8898, 6969, 0041, Останньому, Нижньому, чуня, Фері, Ого, море, Радар, Питання, Ха!, Треш, Святослав, Холмс, Свобода, Медицина, але ти всім тут нагадав.

О
Ого

Краще подивіться як розважаюсь я та інші високодуховні росіянці: https://www.youtube.com/watch?v=1wLpJTbHIfI

О
Ого

Там вже конкретно рулять збоченці! На хрєна нам їх "цінності". Навіщо скакали на майдані?

ДН
До нижнього допису

Чоловіком є особа від 7-ми до 77-ми .... А ось жінки після 32-ох років вже не хочуть знімати в кінострічках тому , що "не формат" (не те для чоловічої аудиторії). Ти б хотів , щоб 40-а річний чоловік гуляв не з молодою ??? Дивно . P.S. не страшно бути "дедушкой" ~ страшно спати з "бабушкой" .

Б
Бічкаш

Попередньо про цю ж подію писали, що >1500 канадських кожному з них. І були вони зовсім раді, а навпаки noncooperative - тобто, "неслухняні", з поліцаями перепирались. Подружжя ;) - йому за 40, ій 24. Вигулювала старого кобеля

Читайте також