Хотів зафіксувати рекорд: у США чоловік зловив рекордно великого сома, але його з'їв дідусь рибалки

59
0

Спеціальна комісія, яка прибула на наступний день для фіксації рекорду зробити цього не могла, адже сома приготували та з'їли.

25-річний житель американського міста Ковентрі Конектикуту Бен Томкунас заявив, що піймав білого сома вагою 9,66 кілограма, що майже удвічі більше за рекорд США. Але зафіксувати це так і не змогли: рибину з’їли.

Про це пише The Journal Inquirer.

Томкунас піймав білого сома ще 21 серпня. За словами чоловіка, вага рибини становила 9,66 кілограма. Якщо врахувати, що найбільший зафіксований доти білий сом був вагою 5,76 кілограма, знахідка Томкунаса могла претендувати на рекорд штату й навіть світовий.

На підтвердження своїх слів Томкунас показав фото із сомом, зроблене його другом. Але деякі рибалки висловили сумнів: мовляв, зі світлини не можна сказати, що це саме білий сом. Вони зажадали перегляду рішення влади Конектикуту про реєстрацію рекорду.

Зрештою управління з питань риболовлі та дикої природи Конектикуту повідомило: не може підтвердити, що Томкунас піймав саме білого сома. «Фахівці не змогли оглянути рибу, що призвело до неможливості однозначно встановити її вид», — повідомило відомство.

Як розповідав сам Томкунас, наступного ж дня після риболовлі він віддав сома діду, який його приготував і з’їв.

«Не можу повірити, що вони [органи влади] вважають, що таке ставлення є нормальним. Який сором», — прокоментував чоловік повідомлення про зняття рекорду.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також