Хотів зекономити: У Мукачеві підприємець перебудує будівлю, яку звів не за проектом (ФОТО)

32
10

Йдеться про торговий заклад з офісними приміщеннями по вулиці Коменського Яна Амоса,45,А.

Як пише Мукачівська міська рада, на засіданні архітектурно-містобудівної ради розглянули питання дотримання містобудівних умов та обмежень та погоджених паспортів оздоблення фасадів об'єктів будівництва нового закладу, зведеного в Росвигові.

Як виявилось власник збудував приміщення не за тим проєктом, який було подано на погодження. За це порушення Мукачівська міська рада має право звертатися до державних органів архітектурно-будівельного контролю з вимогою призупинення виконання будівельних робіт та притягнення забудовника до адміністративної відповідальності.

Натомість забудовник запевнив членів архітектурно-містобудівної ради про виправлення здійснених ним порушень (відхилень від погодженого проекту) та представив на засідання відкоригований паспорт опорядження фасаду, який за активним обговоренням, із зауваженнями та пропозиціями був підтриманий більшістю присутніх членів архітектурно містобудівної ради. Роботи по частковому демонтажу планує розпочати навесні 2021 року.

На фото 1: погоджений проєкт

На фото 2: будівля, яку звели з порушення вимог проєкту


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

К
Коронавірус

ОЧАРОВАТЄЛЬНО все виконано в стилі північний модерн нехватає гіпсової лєпки ,много , якраз у Росії діє програма "ветхого жилья" будинки з дошок старих зносять і там є велика потреба в таких надійних гарних і тд будинках як цей що побудували. І там порішати можна. Може такі підприємці зі своїми авторськими роботами знайшли би там поклонників своїм шедевральним витворам архітектурним і це не про цього саме а про всіх забудовників які є прихильниками таких архітектурних стилів.

ЗП
За правду

Кабинетни , криси лиш палки у колеса пхають. Подивиться на фонтан який у росвигови , уродство над уродством.

П
Пидтримую

Зданиэ нормальне, согласний воно виризняэся вид проекта, але схожими будивляти застроэно пив цетра. А од пидприэмця , хочуть гроши. Сволочи кабинетни. Я зтекався з стройков вин лиш на документи видав бильше 150 тисяч гривень , яки тим уродам мумай принести.

З
Знаючий

Погоджений проек дійсно крутий!! Але як завжди местні бариги(ріелтори) і дохера розумні рішили побудувати хлів і продати людям отримавши максимальну вигоду Воно ж жити тут ітак не буде!полюбому має паспорт мадярський і туда чухне А тут главноє бабло рубанути!! Правильно що мер не допускає більше свавілля Хочеться красивого майбутнього хочаб як дебрецен чи нірка А не «чуєш але то фосо і так»

В
Вася

мудаки міськвикомкомовські криси дайте люлям робити, а не чіпляйтеся !!! люди, щось хочуть зробити, в цей не легкий час, а криси кабінетні чекають подаруночки на новий рік куди Балога дивиться ганьба меру в кінцевому результаті кине їм пару доларів на кавіль і рот закриють

ЖМ
Житель Мукачева

У підприємця який на думку Міськради порушив проект більше смаку аніж у архітектора який спроектував свій королівський замок. Красота у простоті .Складається враження що у Мукачеві нема проблем більших , аніж чіплятись до людей які щось намагаються робити і платити податки .

Ы
Ыстык

Дуба коли поштрафуфуть

А
архітектор

затверджений раніше проект( якого не дотрималися) суцільний несмак.Побудований-простий і , мапйже, елегантний. В комісіі взагалі, е спеціалісти? Оштрафуйте, формально підприемця, але не знущайтеся з людей!!!!

Ч
Читачка

Стурбована і здивована поведінкою міської влади і архітектурним корпусом міста,які акцентували увагу на забудову в одному з районів...Зверніть увагу на будівлю"монстра"приват банку в центрі який лякає туристів та мешканців міста;та інших архітектурних помилках якими так кишить історичний центр міста.А підприємцям які мають відвагу будувати щось...респект.

Л
Ліля

Шо се за хитрий чоловік такий? Построїв будар якиїсь

Читайте також