Хроніки патрулювання у Мукачеві -

4
0

Грабіж, шахрайство, самогубство

            Під час планового обстеження дорожньо-вуличної мережі Мукачева було виявлено навмисне пошкодження знаків на вул. Миру, Чайковського, Шандора Пака, Стуса, Духновича, а також розбиті лінзи на світлофорі на вул. Ілони Зріні. Чималі кошти, що мали б піти на соціальні та комунальні потреби міста, доведеться виділяти на відновлення знаків.
            А ось інший випадок варварського поводження окремих мешканців міста. Працівники міліції затримали на площі Миру Івана Сідора, 1958  року народження, який з клумби біля пам’ятника воїнам-визволителям нарвав оберемок троянд.
            У Мукачеві діє група злодіїв, яка спеціалізується на декоративних деревах туя. Місяць тому вони викрали з десяток дерев з територій ЗОШ № 2 та одного з дитсадків. Цими ж днями директор Навчально-виховного комплексу «Гармонія» повідомив, що з території комплексу викрадено сім саджанців туї на загальну суму 924 гривні.
            З третього ЖРЕПу надійшло повідомлення, що невідомі особи, пошкодивши вхідні двері, викради батареї центрального опалення із жилих блоків та сходинкових клітин гуртожитку на вул. Писарєва, чим завдано матеріальної шкоди майже на 20 тисяч гривень.
            Грабіж. Цими днями касир одного з підприємств міста Наталія К. повідомила, що на території заводу знайомий з виду хлопець викрав з її рук жіночу сумочку, в якій знаходились 55 тисяч гривень, по одній тисячі доларів США та євро, мобільний телефон та документи.
            Мукачівка Марія Б. звернулася до міліції із заявою, що в її доньки Маріанни невідома особа викрала три золоті кільця та золоті сережки, чим завдала збитків на 1200 гривень.
            Цими днями шляхом демонтажу решітки злодії викрали з кабінету начальника одного з енергопідприємств міста сейф, в якому знаходились 21 300 гривень та ноутбук, придбаний торік майже за 5 тисяч гривень.
           

     Шахрайство. До міліції звернулася мукачівка Світлана П. із заявою, що вона купила квартиру на вул. Івана Франка в громадянки Кріс тіни Д. за 12 тисяч доларів США. Але як виявилося пізніше, ніяких прав на цю квартиру громадянка Д. не має.
            Бережіться банкірів. Мукачівські правоохоронці встановили, що посадові особи одного з мукачівських банків з метою привласнення кредитних коштів підробили кредитний договір на ім’я мукачівця Романа А. та отримали з каси банку 20 тисяч гривень.
            За окремою ухвалою колегії суддів палати в цивільних справах апеляційного суду Закарпатської області зроблено висновок, що посадові особи іншого мукачівського банку оформили кредит на громадянку Мукачева Ірину К. на суму 45 тисяч євро, факт отримання готівки вона заперечує.
            Самогубство. Минулими днями в Мукачеві сталися два випадки суїциду. Ніде не працюючий Євген Б. покінчив життя на балконі власної квартири на вул. Першотравнева набережна. Охололе вже тіло виявив вітчим-пенсіонер Валерій К. А ось Роберт Ф. застосував інший спосіб повішення – прив’язав у городі до гілки на дереві ремінь і… Через кілька хвилин його виявив повішеним батько.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також