Християни Закарпаття готують фестиваль надії

11
0

в Ужгороді

В цей складний для суспільства час Господь дарує унікальні можливості для благовістя. Віруючі Закарпаття, захоплені результатами Всеукраїнського Фестивалю надії, вирішили провести фестиваль на обласному рівні і запросили для цього відомого євангеліста Віктора Гамма. Фестиваль відбудеться 13-14 жовтня в Ужгороді на стадіоні "Авангард" о 16.00.

Понад 130 церков області взялись за планомірну підготовку та організацію цього заходу. З самого початку всі, хто бере участь у оргкомітеті Християнського фестивалю надії Закарпаття, відчувають, що перед ними йде Бог і відкриває всі двері.

На першій зустрічі всі члени оргкомітету звершили молитву на центральній спортивній арені області - стадіоні «Авангард». На четвертій зустрічі оргкомітету, що відбулася 11 вересня, голова наглядової ради Василь Райчинець зачитав псалом: «…мою голову Ти намастив був оливою, моя чаша то надмір пиття!». Райчинець звернув увагу на три моменти: як стоїть чаша, чим вона наповнена та на чому стоїть. Тим самим він підкреслив, як ми використовуємо це для збудови Церкви – Тіла Ісуса Христа. Бо євангелізація це є блага звістка живого Слова, яке залишив нам Господь і дав доручення нести світу.

Керівники відділів організаційного комітету звітували про готовність та виконання поставлених завдань. Зроблено чимало, та попереду – напружені дні підготовки та проведення. Найближчий великий захід – молодіжний фестиваль, що відбудеться 23 вересня в Мукачево.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також