Хто і скільки платить в Мукачеві за оренду комунального майна (Таблиця)

9
39

Днями прокуратура, захищаючи інтереси громади міста, змусила компанію «Укртелеком» виплатити борг за оренду комунального майна. Рішення господарського суду Закарпаття був на користь Мукачева.

За підсумками цієї історії в міській раді оприлюднили увесь список орендаторів комунального майна, а також суми, які кожен з них сплачує до міського бюджету.

Справа у тім, що з минулих років (адже договори оренди були підписані кілька років тому) вартість 1 кв м комунальної власності у приблизно одному місці суттєво різниться. Відтак, є потреба впорядкувати ці ставки згідно з вимогами часу та ринку.

Зрозуміло, що мова йде про комерційні структури, які орендують комунальне майно, а не соціальні та держінститути.

До прикладу, за оренду 10 з лишком квадратних метрів на площі Миру 3/2 МТС Україна платить місту 4920 гривень на місяць, тобто майже 500 грн за квадратний метр. Або скажімо підприємці, які мають приміщення у будівлі ратуші, на першому поверсі, – близько 300 грн за кв м.

Водночас, до прикладу, приміщення кінотеатру «Перемога» орендуються лише за близько 7 грн за кв м.

Повний список наводимо нижче.

 

Коментарі

1
111

Щоб красти людські гроші багато сил непотрібно

1
123

Невже ви коментатори настільки гнилі люди. Ви з самого початку почали рахувати хто скільки має.З самого початку ви тільки те й робитиме що перечисляєте хто ,де,що має і скільки заробляє, не враховуючи одну річ: скільки СИЛ покладено щоб це мати. Ви спочатку пройдіть цей шлях,покладіть стільки сил ,а вже потім починайте щось говорити.типове лише б оббрехати людей,і створити собі коло однодумців.

М
микола

ко платить за комин (трубу) по вул Добролюбова чи ЯК ЇЇ ВКРАЛИ У громади міста

ВШ
Володимир Шубець

Відповідь коментатору під ніком "Шубцю". Знайомі до болю методи впливу та стилю написання. Впізнаю. Навіть реагувати не буду. Колеги заговорили коли дали свідчення в поліції. Щодо бюджету-Ваша школа. З повагою до Всіх окрім Вас,Шубець В.О.

Ш
Шубцю

Відколи ти Володя став спецом по бюджету?) Краще займайся нормально бухгалтерією на М-Студіо та Кіно, бо ще Вася взнає як ти його облопошуєш, як людям з/п з затримкою платиш, хоча фінансування на це є, скільки виручки в кафе проводиш скільки прячеш, і ще много чого.) За це все думай. Також як персонал каналу шантажуєш, приміняєш насилля навіть часом, особливо до жінок журналісток. Оце буде весело коли вони всі заговорять))

M
mukachevo-phuket

Mоже я не в тему, айбо коли іду по площі Миру (чи Мира) там вижу шо деякі кафешки забрались на тротуар, наставили столиків і чинять бізнес. Мені наср@ть на їх бізнес, но це што - Паріж вать Берлін? Се Mukachevo, baby. Се скоро буде Таіланд із циганами вмісто тайців.... P.S. а ко буде платити?

М
Мукачево

Надіюся і мій коментар не видалять. Я думаю що цей скандал Шубцю може бути даже на руку. Я би на його місці пішов би у реальну політику. За нього тепер усі знають. Сначала була битка з депутатом. Тепер його щимлять по парку і кінотеатру. Це файний старт. Усякі там чубірки казибріди бігають носяться а Шубець за 2 місяця став нюзмейкером номер 1 у місті номер 1)))))

ВШ
Володимр Шубець.

Сподіваюсь шановний пане Дмитро,цей комент не буде видалено. Адже тим і різниться телебачення від Інтернету ,що за будь якою інформацією стоїть конкретна людина. Але не нік під прізвищем Пітьовка,Іваницька,Шубець і т. інше. І жодного коменту під прізвищем Балога. Невже Ви всі вірите що справжня мета цієї публікації ,турбота про наповнення бюджету?Передивіться уважно таблицю,візьміть калькулятор в руки.Підніміть оренду в п'ять разів але бюджет це не врятує. Ось його правильне використання-інша річ. Справжня мета публікації,виправдати свої не цілком справедливі вчинки по відношенню до парку,до якого я колись мав відношення. До кінотеатру,звідки будь яким шляхом мене потрібно вичавити. Для цього будь які способи вірні. Я готовий аргументовано довести свою правоту на підставі документів і фактів. Звісно що не в коментарях. Тому що добре обізнаний як ці коментарі пишуться і як модеруються. З повагогою,Володимр Шубець.

ПВ
Пітьовка В В

Фактично мукасівці , хочу вам сказати, що таку дешеву аренду оформив я на шубця і це мій заробіток. А допомогла мені оформити аренду на Двадцать років шановна Ганна Василівна іваницька. Лиш нерозуміву за і угнали, така порядна жона, багато чого допомогла мені в місці дешево придбати. Якісь незрозумілі ці мукасівці , я хочу фаєн заробити і дешево в Мукачеві все купляти, що тут такого? І ще почав робити ревізію молодий мер, нич нерозуміву, так ся веде як не родич? Повіште варишці, я неправий?

Ц
Цікаво

А мукачівець на чийому місці? Щось він дууже обізнаний у всіх деталях.мабуть він той, хто чекає, щоб до нього прийшли...

М
Мукачівець

Пітьовка чи шубець, значення немає, просто всіх поставив молодий мер в одні умови, а комусь це не любиться. Я б на місті пітьовки просто сам прийшов з пропозицією переглянути договір, чи він має жити за рахунок мукачівців?

АА
Аблусалан Арамієв

Люди перестаньте жовчу кидатись. Балоги змінюють місто в кращу сторону. Згадайте його попередників , і проведіть паралель і все зрозумієте.

Р
рок

Шо ви ся парите. У копоршова жебів ниє. Балоги підуть, парк ся лишить.

П
Пітьовка

Нова влада в місті обнагліла, я що маву думати за бюджет міста чи за рівень життя мукачівців? Я маву дешево купити в Мукачеві все, а як жити мукачівцям, най самі думавуть

Ф
фокс

Чесно??? я не знаю як нашим людям мош угодити. Ужасний парк - не добре, зробили красоту - нехарники завідують. У нас дуже поганий народ, дуже зависливий. Та нам треба радуватися за такого мера. Мій знайомий приїхав зі східної частини України, та був у шокови від нашого міста, казав шо їм таке не світить навіть через 100 років...

1
123

операційні в больниці чому не в аренді? ціни такі ,що нехай платять.

Д1
До 111

Гуляти можна було? Та там люди боялися зайти. Збоченці бігали, причандали показовали.

Т
Тамара

Вам лиш дай щось розсусолити,міський голова гроші заробляє для міста щоб щось толкеве зробити, а що тут такого і причом тут Шубець

1
111

як вам замилюють очі..мер робить..молода команда..роблять то шо золтан мав зробити 5 років назад? ЧОМу на золтана не відкрита жодна кримінальна справа за нехтування бюджетних коштів..золтан стоуп сам не міг покласти не то шо двори робити. ви розумієте шо золтан держав посаду андрію бо так хотів В,і? вам замилюють очі тим зо роблять двори..ви не бачите реальної загрози..ви лише бачити пряник який вам дали..а під тим пряником криються інші речі..дерибан майна..продажа автостанції за мізерні 10 млн грн... і це лише початок

1
111

солодка сама прийшла на пард..умнічка...вишиванку оділа?

О
Оля

Та ви вже замахали люди, в містієреально багато чого робиться, мер старається, робить людям добро, а вам постійно щось не подобається. І біля будинків, і парк, і форс-мажорів нема в місті якихось. Все працює. Подивіться по інших містах, в тому ж Ужгороді. Не маєте совісті. Жахливі коментатори.

Д1
до 111

це мабуть у вас шановний/на жовч пре) я сама прийшла на парад з друзями. також не розумію яке це має відношення до ком майна. всі мають платити однаково, нічого безкоштовного немає!

М
Мукачівець

Стоп,стоп,стоп. Шубець до парку вже не має ніякого відношення. Андрій знайшов інших. Добре що домики другий раз ремонтують за міський кошт.

1
111

ти смієшся? КОГО показуваати? дітей і бюджетників.. я прийшво на роботу мені сказали завтра треба йти напард..я сказав шо не піду..мені сказали мусай іти бо так сказав мер..шо робити дальше? це мер зганяв всіх людей а не люди самі прийшли

М
Міша

Шось не видно договору оренди Крачука... чи йому, як і його партії мож без договору... на віру...

М
мукачівець

таке ж саме питання чому пмг не показало урочистості з нагоди 25 років незалежності? бо балога. ніби там і людей не було , а було більше 1000 чоловік. провели райд та й добре, думаю мер не мав нічого проти, якщо не заважав їм)))

1
111

ти не розумієш... шубець орендує парк через балогу...ну представ ситуацію балога каже я орендую парк ..то яка бабка його вибере? до всіх сутичок була домовленість балога через шубця орендує парк так як балогови не мош світитися бо він іде у мери...дальше канітель на м-студіо і тепер видено як балога зливає шубця даже по цій статі..а нічого шо балога шубцьови на реконтруцію виділяє 3млн грн? ЦЕ тебе не сутило? ЧИ думаш балога просто так вливає всі гроші в парк?

ДД
До до Сашка

А нічого, що Шубець і парк орендує? Щодня там лише на майданчику, бо поставили його. І Шубець загрібає нормально на кінотеатрі, подивіться по людях, скільки ходять. А ще попкорни-коли - нормально набіжить.

П
Петя

А Народна рада і Кравчук кілько платить? Бо гроші знимать немалі

1
111

шубець раніше робив так як каже балога, але після сутички на м-студіо балога відхрестився від шубця...а до того м-студіо показувало лише те що було вигідно балогови...тепер у балоги залишився лише цей сайт через який формують думку громади.. вот в парку на день незалежності проходив велозаїзд мункач райд..але мукачево нет за це ненаписало..знаєш чому? Тому що то дійство відбувалось без підтримки мера і його не можна афішувати бо воно не прославляє мера..його зробили регіонали гарагоничі як недавно писала редакція..тому про свободу слова на цьому сайті можна і не мічтати...тут лише формують думки балоги та його команди..все інше що суперечить вони не публікують...це лише один із прикладів а таких дуже багато..кожен день пишу але модератор получає гроші шоб видаляти коментарі які не підходять власті

ДС
до Сашка

Ти ще звідаш шо балога має до парку? передивися витрати міської ради де по 3 млн грн виділяють на парк. і ти ще звідаш шо він до нього має? Та з самого начала там було задумано..сначала парк здаєся в оренду меценату який себе не розголошує..дальше зявляються таблички щодня"яким володіє також балога" далі встановлення будинків проведення фестивалів все зациклюється на парку. а ти ще питаєш яке відношення він має? пряме відношення..парк він собі купив..і робить все для того щоб парк приносив йому гроші...можна довго про це говорити але модератор і так видалить коментар

П
Пітьо

В Ужгороді білети на кіно дешевші. По-ходу Шубець із цімборами просто розводить.

С
Саша

А що Балога має до парку? Є фірма з атракціонами, платять оренду, діточки мають де гуляти, маса люей гуляє, набережна гарна. Людям нич доброго не мож робити, все обплюють

1
111

се реально такі мізерні ціни за оренду? тать у вариші знаю оренду по 25-30 тис грн на місяць ..а туй держава якісь копійки бере. чи це відмивання коштів? Бо шось мені кажеся неофіційна частина оренди зовсім інша

П
Пітьови

Ага. Не рижий а жовтий. І заплатить за всіх що по одній гривні платять. По 500$ за метр. За рахунок глядачів. Агов....Андрійку?

П
Пітьо

А що, кінотеатр рижий?

Ч
Читач

Походу не лиш на шубця бо і укртелекому підняли і багатьом другим. Лише це в нормальних містах називають не атака а дії в інтересах города

1
111

Не бачу оренди за парк Перемога. Не дописали? чи я не бачу ?

1
111

Водночас, до прикладу, приміщення кінотеатру «Перемога» орендуються лише за близько 7 грн за кв м. Пішла атака на Шубця :)) Балога почав компанію протів своїх :) Подивимось даьше. аж цікаво. П,С, нічого незаконного не написав. Свобода слова!

Читайте також