Хто перший?

4
0

Новий проект реалізовує обласне управління по роботі з молоддю

Ми вже повідомляли про те, що обласне управління по роботі з молоддю згуртовує навколо себе молодіжні громадські організації для ефективнішого впровадження молодіжної політики. Сьогодні ж відбулося вже друге засідання, де, як і передбачалося, розглянуто конкретні пропозиції.

Організація молодих соціалістів спільно з Європейським домом запропонувала реалізацію проекту з назвою «Молодь за зелені Карпати» метою якого є вироблення екологічної культури. В процесі роботи літнього табору буде залучено не лише «урбанізовану» молодь, а й місцеву молодь таких районів області як Колочавський, Міжгірський, Рухівський та Великоберезнянський. «Мега-соціум» хоче займатися реалізацією просвітницької діяльності у сфері гендерної рівності. «Екосфера» пропонує до уваги свій, перевірений часом проект «Школа в природі», що діє вже 7 років. Молодіжна гілка «Нашої України» також підготувала проект спрямований на патріотичне та екологічне виховання. Свої ідеї подали також творці «Студентської республіки» та члени Закарпатського туристичного клубу. Останні планують піший похід за маршрутом Бескид-Синевір-Говерла, повідомив кореспондент ЗІА "Простір".

Цільова аудиторія всіх цих заходів, це діти починаючи від 7 років, а також студенти, і працююча молодь до 30 років. Кошториси проектів також різняться, комусь потрібна маленька частка до фінансових засобів спонсора, а комусь більший відсоток коштів. До речі, про якість пропонованого також не забувають, тому кількість учасників таборів, зльотів та походів не перевищує 60 осіб. Про те, кому і скільки коштів дістанеться, які проекти буде втілено за сприяння ОДА стане відомо за місяць, на черговому засіданні.

ЗІА "Простір"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також