Хто труїть собак у Мукачеві та що робити власникам (ВІДЕО)

16
12

У Мукачеві за останній місяць зафіксовано кілька випадків отруєння собак.

Московська сторожова Сара — їй було 11 місяців. Для Девіда та його родини вона була не просто другом і домашнім улюбленцем, а частиною сім’ї.

— Ми її дуже любили. Це був член сім’ї, вона не була агресивна, ніколи нікого не кусала, всіх любила, всім радувалась, -розповідає Девід Патакі, власник отруєної собаки.

Одного разу, повернувшись ввечері з роботи, хлопець побачив, що тварині зле — почалися судоми. Ветеринар приїхав швидко, але собаку вже було не врятувати. Він лише підтвердив — Сару отруїли.

Зі слів Девіда, кількома днями раніше обікрали сусідів, тож він має підозри, що собаку отруїли, плануючи обікрасти і його будинок. Через деякий час стало відомо про ще одне отруєння — на вулиці Ілони Зріні.

За словами інспектора центру по контролю за тваринами міста Мукачева Юрія Костя, такими справами мають займатися правоохоронні органи.

У поліції ж кажуть, що до них власники отруєних тварин не звертаються, а без офіційної заяви, полісмени не можуть шукати винних.
Ветеринари кажуть, часто отруту підкидують з м’ясом, і якщо доза велика, врятувати тварину майже неможливо. Тому вони радять, привчити собак не їсти з чужих рук, а зоозахисники радять, у випадку отруєння, одразу звертатися у поліцію.

Детальніше дивіться у сюжеті телеканалу «Сіріус»:

Читайте також: Чотирилапі чемпіони: У Мукачеві відбулась виставка собак 2018.
 

Коментарі

1
123

Ви шо кончені тровлять псів у собственних дораз, мичуть через годину, прі чом туй намордники і парки

В
Владимир

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=ldinIa044cA&feature=vm

О
О

Зоофилы,что вы возникаете,нужны вам собачки-берите их в квартиру,двор,в постель,есть притон(отмывалка денег) разширяйте спонсируйте,а между детками им нечего делать-и типа не кусают,поспорю с любым,что любая укусит,что и как на нее найдет,и "свадьбы" собачьи это очень опасно,дети в школу не могут пройти,круто так по парку без намордника пройтись,самоутведится,знали бы вы сколько вам собачникам тупым проклятий в след шлют,еще и в парке от псов покоя нет,да спросите любого родителя с ребенком,боятся-не боятся,БОЯТСЯ,потому,что доктора дороги,анализы дорого,вакцины на город НИ ОДНОЙ НЕТУ,(от змей тоже),что вы нам этих псов навязываете,на площадки,в парки,улицы-оно вам надо купите себе отдельно город и там с ними живите,посмотрите фото покусанных детей по сети,переключите мозг,да просто ведите себя правильно с собачками,ну есть же нормальные хозяева с ними приятно и погулять,ну оно вам надо,что б народ при каждом вашем нарушении норм выгула-содержания,фиксировал и сообщал,штраф там

Г
Голесо

Проблема не у собаках...проблема,у "обществi"...изза якого страдають пси...!коли люди жиють як собаки...все у "пiрамiдi-Маслов"описано... Класна,уросте дiтина,кiть знає шо мош тровити,"то шо мiшає",з возрастом i родичi стають ненужнi...

ТІ
Травили і будеме травити

Мої діти не сміють собак боятися. Перетравилися собаки в Росвигові і другим поможеме. Авоть позирайте за ними, авоть уздихавуть.

Ж
Ждати

закон 2220

Л
Лоци

Тать тото Юрко Газда ,Шкет тай Сірьожа Чопей а Джані їм носить отрову яку му Гавноєд дає тот доста має!!

ПД
Правдоруб до редакції

Знов дурню пишите....Ідіть з камерою у Росвигово, а краще у Подгоряно, та знімайте в стилі Хічкока, як там зграї по 5-8 собак бігають та на людей кидаються

ДМ
До Мук

Ліпше на дітей треба було б намордник. Дуже часто кусають псів діти. Є уже і фіксовані випадки

Р
Рем

В цій країні ніхто не вбереже себе: хоч 5 собак тримайте - всіх отруять і обкрадуть будинок.

М
мук

Власникам собак необхідно вигулювати собак в наморднику, на поводку і в установленому місці. Ось і рішення. Якщо собаку, яка "не кусає", бігала по дитячих майданчиках, отравили або вона отравилась сама, то необхідно наказувати власника собаки.

МТ
Може треба

муципалам слідкувати за собачими намордниками в місті? Бо ж бабки що несанкціоновано продають молочко розганяються вчасно, методично і невпинно.

Читайте також