Хуртовина порушила спаринговий календар ФК "Закарпаття" в Криму

7
0

Погода вносить свої корективи у тренувальний процес молодіжного складу ФК "Закарпаття" - в четвер ужгородці повинні були провести перший спаринг з одним із лідерів чемпіонату Криму, однак через заметіль зустріч відмінили.

"Такої нефутбольної погоди на півострові не пригадую на своїй пам’яті, — зізнається старший тренер Михайло Іваниця. — Здається, на рідному Закарпатті тепліше, ніж на півдні Криму — настільки допекли надмірні снігові опади і хуртовина". Зрозуміло, що виходити на поле, вкрите 15-сантиметровим "білим" покривом, не було сенсу. Інша справа, що пообіді команда задля тонусу провела обопільну зустріч: два тридцятихвилинні відрізки.

Травмованих, хвала Богу, немає, тож усі в бойовому тонусі витримують триразові щоденні тренування (вранці — розминка, а перед обідом та опісля — напружені заняття). Турбує тренерський штаб тільки зрив спарингу: саме в умовах з підвищеною відповідальністю найефективніше проглянути потенційних поповнювачів.

Останнім шанс показати себе випаде вже у п’ятницю, 5 лютого, — на цю дату запланована дуель з другою командою місцевого "Севастополя", повідомили в інформаційному відділі ФК "Закарпаття".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також