Хуст активно готується до Дня міста

10
0

Хуст активно готується до Дня міста, який цьогоріч відзначатимуть концертами юних талантів та популярних зірок української естради, спортивними заходами, вшануванням переможців загальноміського рейтингу популярності «Гордість міста-2012 », розвагами, молодіжною дискотекою та святковими фейерверками.

 

Перший заступник міського голови Михайло Рівіс, на черговому засіданні оргкомітету доручив усім підрозділам, задіяним у підготовці до Дня міста, особливу увагу приділити як різноманіттю святкових програмних заходів, так і благоустрою.
 
«У нас залишилось не так багато часу і, свій день, місто Хуст повинно зустріти на належному рівні, тому і підготовка до нього потребує серйозного підходу»,-наголосив Михайло Рівіс.
 
Як повідомив начальник управління культури, молоді і спорту Хустського міськвиконкому Володимир Власюк, місто вже має попередню програму заходів святкування, що складається з кількох розділів. Розпочнуться святкування у вівторок, 15 травня.
 
Тут буде відкрито виставку робіт митців міста над Тисою. У четвер, 17 травня у Хустському міському центрі науково технічної творчості учнівської молоді пройдуть інтелектуальні ігри «Що? Де? Коли?». 18 травня, у п`ятницю зранку офіційне відкриття Хустського краєзнавчого музею, 19 травня пройде під знаком спортивних заходів на міському стадіоні «Карпати».
 
Найбільша низка святкових заходів запланована на 20 травня-саме у День міста. Заходи розпочнуться традиційним богослужінням у всіх церквах та храмах міста. А далі святкові заходи проходитимуть на центральній міській площі. Тут відбудуться дитячі спортивні змагання (забіг на роликах, перегони на велосипедах, показові виступи байкерів).
 
На 13.00 заплановано відкриття пам`ятника Тарасу Шевченку. Вже по обіді, о 15.00, на Майдані Незалежності відбудеться конкурс на «Кращу зачіску», виступи танцювальних шкіл «Рондо» та «Еліт». Урочисте вітання міського голови Володимира Кащука з нагоди свята заплановано на 17.00, після чого вручення подарунків матерям, які носять почесне звання «Мати-героїня».
 
Відтак урочисте оголошення переможців загальноміського Рейтингу популярності «Гордість міста-2012». Не обійдеться святкування і без концерту юних талантів Хустщини і популярних зірок української естради. Традиційно завершаться святкування молодіжною дискотекою та святковим фейерверком.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також