Хуст підтопило: вулиці та двори перетворилися на річки (ФОТОФАКТ)

37
5

Про підтоплення повідомляють у соцмережах хустяни.

Як зазначає у мережі Facebook Ернест Драб, затопило вулицю Івана Франка, біля Автостанції міста Хуст.

Також затопило частину дворогосподарств.





Нагадаємо, Mukachevo.net повідомляло про стрімке підняття води на річках Закарпаття.

Коментарі

Р
Реаліст

Хлопці, не вадьтеся на дурниці, просто тоті труби що ще при руських прокладені уже прогнили. Не хайте попередні устрої, а інфраструктуру міняйте, аш істе валовшні. Ци чекаєте що Щербицький воскресне? Не пудскаковати на майданах треба, не смолошів до влади приводити, бо американці би повтікали із свойої держави, якби сенаторами 40 річні дітваки були. Нам кажуть що треба молодих, головне що ті ще смазливі на їхні же гранди, но самі обирають Президентів після 60-ти.

П
Правдоруб

Директор Виноградівського ВУЖКГ «переплюнув» Москаля — зарплата більша на 70 тисяч http://sevlush.info/UA/vynohradiv/14753-dyrektor-vynohradivskoho-vuzhkh-perepliunuv-moskalia-zarplata-bilsha-na-70-tysiach

П
Правдоруб

Нічого не змінюється на краще!!! Як був бардак в Хусті, Виноградові , Берегові, Мукачево із каналізацією так й НАДАЛІ ЛИШИВСЯ!!! Комунальники які би робило СИСТЕМАТИЧНО відповідну роботу - ВІДСУТНІ, зате вони знають собі нараховувати АСТРОНОМІЧНІ ЗАРПЛАТИ від 30 до 40 тисяч гривень у місяць.

М
Мішко

А де лунченко, чому ся не піарит майже на ґондолі плават з мером блатним!!! Люди добрі думайте кого вибираєте депутатом чи мером..!

Л
ліс

йой як шкода, сарачата

Читайте також