Хуст побратався з угорським Ніїрбатором

24
1

10 січня 2012 року у місті Хуст на запрошення хустського міського голови Кащука Володимира Павловича перебувала офіційна іноземна делегація міста Ніїрбатор (Угорщина) на чолі з мером Болло Яношне.

 

Робоча зустріч відбулася у малому сесійному залі Хустської міської ради, учасниками якої були: перший заступник міського голови Рівіс Михайло Михайлович, секретар ради Ерфан Володимир Іванович та керуючий справами Сабадош Василь Михайлович та представники іноземної делегації: Неймет Оттіло – радник міського голови з юридичних питань, Мати Онтол – радник міського голови з архітектури та містобудування та Бокотей Янош – перекладач.
 
 В програмі   зустрічі  було  підписано двосторонню угоду про співпрацю між містами-побратимами, та обговорювалися питання подальшої співпраці.
 
 Після проведення зустрічі, нашим гостям було організовано  екскурсію по місту та району, у ході якої вони відвідали Хустську фабрику фетрових виробів «Хуст-фільц», лікувальний санаторій «Шаян», сироварню в Н.Селищі,  Храм римо-католицької церкви та ін.

Коментарі

1
1

Угорська офіційна делегація відвіла Хуст

Читайте також