Хустяни обурені дорогим життям (ВІДЕО)

10
9

Нові тарифи за комунальні послуги не по кишені ні пенсіонерам, ні працюючому населенню, яке має мінімальну зарплатню.

Відтак люди не просто схвильовані останніми новинами про подорожчання світла і газу, а й обурені такою невтішною перспективою.

Настали непрості часи для пересічних українців і закарпатці  не виняток. Адже нові тарифи на комунальні послуги встановлять для всіх. Найважче буде пенсіонерам та безробітним, а також тим,  хто має мінімальну заробітну плату. Люди обурені таким розвитком подій. Кажуть: їм доведеться віддавати усі зароблені гроші за комуналку, відтак й жити буде ні на що. На те, що ціни на продукти та ліки також злетіли вгору, громадяни просто розводять руками. Тут і слів бракує. З 1-го квітня подорожчає світло, газ і тепло. До прикладу, електроенергія для населення дорожчатиме впродовж двох років у 5 етапів. Відтак за 24 місяці, а це до березня 2017 року, підвищать тарифи на світло у 3, 5 рази. До слова, раніше міністр енергетики та вугільної промисловості заявляв, що ціна на світло стане вищою уже з березня на 40%. Щодо газу, то це задоволення далеко не з дешевих і зараз. Проте ціна на блакитне паливо для простого населення в опалювальний період стане  захмарною.  Мінімальний тариф на газ для  опалення для населення підвищили у 3, 3 рази. У середньому ціна на газ для населення виросте  на 285%, що відповідає положенням меморандуму між Кабінетом міністрів України з Міжнародним валютним фондом. Крім того, у Хусті уже підвищили тарифи на воду та каналізацію. Нові тарифи стартували з 1-го березня – повідомив міський голова.

М-Студіо

Коментарі

ДП
для пакращення

То все вiдбулося дякуючи таким пiдерасам як ти.

П
пакращення

Промежуточные итоги жизни в Донецке без"укропов": -отсутствие зарплат и пенсий -повышение цен -отсутствие топлива -разрушена инфра-ра -война

C
Cомар

У галичан все були вороги. Чи маскалі вадь поляки. Все мусай войовати.Галичани - то тупорилі люди.Не буде такого ворога , то галичани будуть битися між собов. Ай так покою не буде.

ДО
до останего

ты шо еба..тый или притворяешься?до чего туй российское пиво, тумане? ти думай как выжить следующую зиму, тут , дома!!!!долбоеб..

П
Піііііііііівооооооааа

руські люди ся жалівуть, що дуже дубрі там стало жити, отколи янукович там ся з'явив - там нараз "пакращення уже сьогодні ся начало": "Крупная пивоваренная компания «Балтика», подконтрольная датской Carlsberg, намерена в мае выставить на продажу здания и земельные участки остановленных заводов в Челябинске и Красноярске В конце января «Балтика» сообщила о закрытии филиалов в Челябинске и Красноярске. Это решение было принято на фоне продолжения падения рынка пива, вызванного обвалом российской экономики и несбалансированным регулированием и налогообложением отрасли в России. Филиалы закроют с 30 апреля 2015 года. Так там дубрі, шо пити менше стали :):):). а пак то ся там "пакращення" щи лем ся начинать - май головноє "пакращення" має ся відбути дись коло восени!!! А там майдануті не скачуть і ваш любимий руській мір у розквіті; і нафта з газом останні 5 років мала максимальну ціну!!! А грошики порозпилювали і всьо!!!

.
.

Міні при яникови легше бло жити у 300 рас, і ни жалововімся а немза тота лем хуже зробила ,козли

.
.

Бездарна влада, тупорилі галичани, які сесе замутили,припалиби порохами уєнно з майданом своим

Z
Zoltan

Как Яценюк сказал? Одни агенты ФСБ!

ЩН
Щось не так?

Проїдаємо запаси, зроблені в прошлі роки. А при цих правителях не те що запасів не буде, а зуби можна покласти на полицю.

Читайте також