Хустянин встиг потратити вкрадені 12 тис

7
0

Квартирні крадіжки продовжують залишатися одними з найпоширеніших видів злочинів. Зловмисники проникають в приміщення через двері, виламуючи замки або підбираючи ключа, через незачинені вікна і т.д. От і в ужгородське помешкання приватного адвоката навідалися вночі за час відсутності господаря невідомі зловмисники, пошкодивши серцевину замка на вхідних дверях. Поживою крадіїв стали гроші в сумі 100 доларів, золоті вироби та ноутбук. Загальна сума заподіяних збитків склала 11 тисяч гривень.

 

Молода ужгородка, ідучи з дому, залишила незачиненим вікно своєї квартири. Через нього в хату заліз спритний «домушник» і викрав сто доларів та ноутбук. 
 
Третьою за день потерпілою стала жителька одного з сіл Мукачівщини. До її будинку заліз шляхом підбору ключа невідомий зловмисник, поживою якого стали знайдені в шафі гроші в сумі 900 тисяч форинтів,  500 доларів, золотий та срібний годинники, ноутбук. Прихопив «домушник» навіть біжутерію, подумавши, що вона теж золота…
 
В усіх випадках потерпілі звернулися із заявами в міліцію й злодіїв розшукують правоохоронці. А от зловмисника, що викрав з незачиненої квартири жителя Хуста барсетку з 12 тисячами гривень та документами, уже затримано. Працівники карного розшуку затримали за скоєння цієї квартирної крадіжки 24-річного жителя міста. Украдений документ вилучено, а от гроші злодій встиг потратити… За фактом крадіжки з проникненням у приміщення (ст.185 ч.3 КК України) стосовно нього порушено кримінальну справу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також