Хустянин заплатить чверть мільйона за вкрадений газ

15
11

Виявилося, що впродовж тривалого часу через несанкціонований газопровід чоловік здійснював крадіжки газу.

Як пише прес-служба Закарпатгазу, тінь підозри впала на нього через невідповідність розмірів опалювальної площі та кількості спожитих кубів. Працівники виявили, що у даному домогосподарстві систематично відбирають газ через гумовий шланг. Окрім того, що мешканець діяв неправомірно, він ще й наражав на смертельну небезпеку своїх родичів, серед яких є малолітні діти.

«Якщо споживач не виконує припис комісії, тоді справу направляють в суд. У такому випадку сума нанесених підприємству збитків стягується у судовому порядку, а порушник витрачає додаткові кошти, адже сплачує судовий збір», — пояснила голова комісії по розгляду актів про порушення АТ “Закарпатгаз” Надія Адамія.

Так було у іншому випадку, коли мешканець в Іршавському районі облаштував несанкціонований газопровід на своєму обійсті. Комісія встановила, що він завдав збитки підприємству на 222 тис грн і зобов’язала відшкодувати їх. Оскільки чоловік не погоджувався із таким рішенням, справу було передано до суду, де вже й встановили істину. Судді винесли рішення на користь АТ «Закарпатгаз», і мешканцю нічого не залишилося, як виконувати його. Однак, погашати суму довелося синові чоловіка…

За 11 місяців 2020 року недобросовісні закарпатці, які здійснювали крадіжки газу, уже відшкодували 4 млн грн збитків, нанесених підприємству. Лише у листопаді поточного року десятеро споживачів сплатили 200 тис грн.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

В
Ваня

"Наражав дітей на небезпеку".Може він їх грів?Чі нехай замерзнуть з такими тарифами?

ДТ
До торчка 19:16

Ти , тільки-що, підтвердив мої слова . Християнин ти праведний . РИМЛЯНАМ 3:10 (БІБЛІЯ)

ДН
До нижнього допису

Трансортування залишається у всіх . Таким чином , вони розвели народ на бабки . Ви ж хотіли пониження ціни . Ціни роздвоїли і підняли ціну на газ (типа сезон) Тепер €біться , як хочете . А ось ціна у інших газових бариг дійсно на 2 -2.5 грн нижча . Факт . Закарпатгаззбут - 8.82 грн /м.куб газу; Нафтогаз - 6.33 - 6.45 грн / м.куб газу; TAS Energy -~ біля 5 - 6 грн / м куб газу. Все інше - популізм (брехня) компаній . Висновок є. Робіть дії.

І
Інспектор

Пора переходити від Закарпатгазу до інших постачальників... У інших ціни по 6,84 і без транспортіровки (на яку ми всією вулицею скидувалися). Цікаво на що вони списують кошти із поступлень за транспортування (крім премій начальству)

ТД
Торчок до самого нижнього(в усіх смислах)

До самого нижнього ( в усіх смислах))) Ти ,,круглодобовий'' лошара,а закарпатець не пройде мімо лоха оби не розвести його.Для нас то такоє ги валяться на зимлі сотка та чого би й не подняти...А потом того й сужденія у вас тєрпіл такі.Ви ж усі хто так пише,полюбе хлєбнули від наших тепер скаучите по сетям анонімами.Ти такий українець ,як негр - мадяр!Лошара... P.S.пишу як ми ся любить,ачинь не на екзамені!:-)

S
sexxx

CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ------ http://mkrchk.site/0H4P

В
володимир

Фірташові компанії нас українців обкрадають щодня, щохвилинно, що секундно, але чомусь наш гарант, нас не захищає, то що приходиться робити, українцю щоб вижити, я вважаю що треба брати своє самим.......

Д
Двотарифний

лічильник і на електрику. Поки що ціни дозволяють.

9
911

НННО типирь!!! Фірташ так збідніє, аж го чорт забере!!! А кілько тоті ушиткі газові, нафтяні, електричні магнати крадуть у нас, простого народу??? Господи! Коли вже ся нажеруть??? Боже! Воздай тим злодіям при законови каждому по заслузі!!!

S
Sklif

Сами своими ценами принуждают так поступать людей.

У
Україна

Красти - це національна риса українців . А закарпатців ще й брехати ..... щодня і щоночі (круглодобово).

Читайте також