Хустщину відвідав генконсул Словаччини (ВІДЕО)

8
0

На Хустщину з робочим візитом завітала Генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді Янка Буріанова. Мета візиту подальше партнерство з містом та районом, а також обмін досвідом та реалізація спільних проектів.

У Хуст в рамках робочого візиту завітала Генконсул Словацької Республіки Янка Буріанова. Спочатку вона зустрілася із заступником голови ради Павлом Гвоздянським. Посадовці говорили про подальше партнерство та плідну співпрацю Хустського району зі словаками. Особливу увагу під час зустрічі звернули на розвиток Хустського краю за останні роки. Також говорили про перспективи садівництва та тваринництва у районі. У кінці  зустрічі партнери окреслили і певні напрямки співпраці.  Завітала Генеральний консул і до Хустської міської ради, де зустрілася з керівництвом міста.

З містом у словаків співпраця налагоджена вже давно, міста – побратими  Хуста: Ліпани та Сніна. Відтак Янка Буріанова говорила з міським головою Володимиром Кащуком про результати партнерства. Відзначила генконсул і величезний туристичний потенціал Хустщини. Йшла мова про розвиток інфраструктури, транскордонне співробітництво та залучення іноземних інвестицій, при цьому озвучили і стримуючі фактори, які наразі гальмують шлях до бажаного. Проте запевнили один одного, що співпраця матиме.

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також