Хустська райрада протестує проти язика

10
18

Сьогодні, 19 липня, відбулася сесія Хустської районної ради, на якій більшість депутатів проголосували за звернення до Президента Віктора Януковича з вимогою накласти вето на Закон «Про засади державної мовної політики».

 

Як повідомив керівник фракції «Батьківщина» в Хустській районній раді Іван Рогач, за звернення проголосували 28 депутатів із загального складу 52.

Нагадаємо, що на сесії Закарпатської обласної ради, за направлення відповідного звернення до Президента, не вистачило одного голосу.

Коментарі

П
петрик

хочу бачити як ЄЦ оголосить недовіру Мукачівському РДА))) там більшість ЄЦ все в руках у них.

М
Марія

Петрику не перживайте-дійдуть і до голів РДА,так їх будуть знімати,аж гай буде шуміти -той час не загорами,коли почнуть їх до відповідальності разоміз бандою при владі.Ну а те що проголоували за мовне питання, то Хустяни справжні герої,вони ПЕРШІ!

П
петрик

сама велика проблема хуста це мова? на це э час, гроші, воля. депутати прості рукопіднімальщики, які незапитавши виборців керуються ідеологією києва та грають роль пешки в політиці балоги. балога знає чого це робить, а ви шановні депутати? йти проти власного народу? за таким сценарієм чого неоголосили недовіру головам РДА?-слабо?

Ц
Ц

То Колядко там лише взятки бере і штани протирає

Р
Русин

Правду маєте, паніко Кароліна-Колядка, нам голосують поіменно, най увидиме, як панове депутати вболівают за наші рідні мови і як підтримують цей закон!

К
Кароліна

Побачимо - як проголосують мукачівські депутати. А ще краще би було, якби було поіменне голосування, щоб бачити хто і як вболіває за нашу рідну мову та майбутнє України!

К
Колядка

26 липня сесія і питання по мові включено в порядок денний можете зайти на сайт міської ради і прочитати.

П
пожар

Glory! Glory! Man United o_O

Р
Русин

2хустянка: Паніко, Ви може той закон би почитали? Да знали би сьте, що школах нич ся не міняє.

Р
Русин

Хустські запроданці даже вулицю Бандерою назвали, добре, шо була порядна людина, що в суд на них подала. Но нич, скоро вибори, ми запамятаємо цих депутантів.

Р
Респект

Респект Хустянам.

Х
хустянка

У школі нас учили: без мови немає країни, як матір, мову бережіть...А тепер що вчитимуть дітей у школі?????

Л
Л.М.

Хоч хтось насмілився підняти голову, а не ховатися та чекати, "авось утрясеться" або "у Києві розумніші, розберуться". Як мовчати, то скоро нам вказуватимуть "дяді" де сидіти і коли говорити. Треба мати гідність. Рівняйтесь та хустських!!!!!!!!!!

П
Пыжик

Ганьба хустьким маріонеткам!

У
Ужгородець

Ганьба хустським запроданцям!

S
second

політичні запроданці. представники інтересу партійного штаба, а не народу закарпаття! ганба хусту, який паплюжить навіть свою исторію

В
волох

А чому мовчит бютівець колядко в Мукачівській міськраді чи єц йому команди не дав

ПК
патріот краю

Хустяни молодці, не підкачали з мовою.Відразу видно що здорові хустські голови депутатів вболівають за майбутнє У України.Хуст завжди відрізнявся від інших міст Закарпаття своїми політичними революційними поглядами, це пише історія. Респект хустянам.З них треба брати приклад!

Читайте також