Хустські посадовці незаконно віддали закарпатці землю вартістю майже 1 млн.

4
0

Прокуратура взялась за посадових осіб Хустської районної державної адміністрації та Хустського районного відділу земельних ресурсів.

Як поінформував Хустський міжрайонний прокурор Сергій Зовдун, вказані посадовці, в порушення Лісового та Земельного кодексів України незаконно оформили та видали документи на право власності на земельну ділянку, яка районі розташована на землях лісового фонду, а саме на території Вишківського лісництва філії «Хустське ЛАГ», чим завдали державним інтересам шкоди на суму майже 1 млн. грн.

Йдеться про земельну ділянку багаторічних насаджень площею 0,40 га, за межами населеного пункту, яку безоплатно, у приватну власність надали жінці для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Кіблер-Ботошов кут» на території Вишківської селищної ради» для ведення особистого селянського господарства.

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення: ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України - зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення, за що законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років – зауважив Хустський міжрайонний прокурор, пише прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також