Хустські рятувальники звільнили чоловіка з водяного полону

3
0

річки Хустець

О 23:46 24-го травня на пункт зв’язку Хустського РУ ГУ МНС повідомили про те, що у райцентрі по вулиці І. Франка у річці Хустець знаходиться чоловік‚ який волає про допомогу.



На місце виклику виїхали бійці СДПЧ-10. Вони і розповіли про події‚ що передували пригоді вихідного дня. Недільного вечора 47-річний Олександр, повертаючись з гостей додому‚ через втрату орієнтування у просторі‚ опинився у річці. Майже дві години чоловік намагався самотужки вибратися з водяного полону. Однак це йому було не під силу. Ускладнювало ситуацію і те, що берегами слугували дві вертикальні триметрові бетонні стіни. Тож бідоласі‚ стоячи по груди у воді‚ нічого не залишилося‚ як почати кликати на допомогу.



Нарешті випадковий перехожий, почувши бідолашного, зателефонував на `101`. Прибулі до місця виклику рятувальники‚ негайно почали рятувальні роботи. Для цього командир відділення СДПЧ-10 Павло Маркович поспішив у воду до потерпілого‚ щоб допомогти вибратися на берег‚ адже чоловік вже тривалий час знаходився у воді й наслідки цього могли бути непередбачуваними. Вже на березі рятувальники передали потерпілого під опіку медиків `швидкої`‚ які доправили його в приймальне відділення Центральної районної лікарні‚ де в Олександра діагностували - `переохолодження`.



Ця пригода не призвела до сумного фіналу лише завдяки пильності пересічної людини та вправним діям бійців МНС. Тож МНСники закликають бути вкрай обережними і не наражати себе зайвий раз на небезпеку.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також