Хустського митрополита УПЦ МП Марка позбавили українського паспорта

60
196

Загалом Державна міграційна служба України скасувала українське громадянство ще п’яти представників УПЦ МП, а одному — закрила дозвіл на імміграцію.

Як повідомляє LB.ua, рішення ухвалено ще на початку січня, коли указом президента було призупинено громадянство 13 представників УПЦ МП, і відповідно до ст. 21 Закону України “Про громадянство”. Воно стосується двох архиєпископів, єпископа та двох митрополитів. Зокрема, у документі фігурують:

1. Митрополит Хустський Марк (Петровцій Микола Іванович) - вважається одним з найвпливовіших архієреїв УПЦ МП та чи не найбільшим лобістом “руського міра” на заході України. Є постійним членом Священного Синоду УПЦ МП. За інформацією з відкритих джерел, Марк та відмовлявся скликати Собор УПЦ МП для прийняття історичного рішення про розрив адміністративної єдності з РПЦ.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що в Хустського митрополита Марка знайшли російський паспорт.

2. Архиєпископ Бучанський Пантелеймон (Бащук Віктор Романович).

Пантелеймон навчався у Московській духовній семінарії, в 90-ті роки ніс послух в Свято-Даниловому монастирі у Москві, був намісником Троїце-Сергієвої Лаври, був у складі російської духовної місії в Єрусалимі, після чого був направлений у Києво-Печерську Лавру. З 2005 року у різний час керував Вінницькою, Сєвєродонецькою, Олександрійською та Уманською єпархіями. В 2019 році потрапив у медійний скандал через те, що придбав квартиру в Києві за понад 4 млн гривень.

3. Єпископ Макарівський Гедеон (Харон Юрій Самуілович) - настоятель сумнозвісного “храму-”МАФу” біля Десятинної церкви, який днями суд зобов’язав знести.

У 2019 році прикордонники затримали Гедеона в аеропорту “Бориспіль” через наявність у нього громадянства кількох країн (України, Росії та США) та не пустили в Україну. Також він звинувачувався в антиукраїнській пропаганді та вважався адептом “руського міра”. Гедеон повернувся до США, оскаржив рішення в ОАСК, який зобов’язав ДМС повернути Гедеону громадянство України.

4. Єпископ Вишневецький Спиридон (Романов Андрій Володимирович) - керівник Васильківського вікаріатства Київської єпархії УПЦ.

5. Архієпископ Арцизький Віктор (Биков Владислав Олегович) - вважається одним із наймолодших архієреїв УПЦ МП. Відомо, що у 2017-му році, за даними ЗМІ, владика намагався вилетіти з одеського аеропорту з десятьма тисячами євро і тисячею доларів готівки. Але це виявили прикордонники. Суд призначив йому адміністративне покарання.

У вересні 2022 року архієпископ брав участь у інтронізації Першоієрарха Руської Закордонної Церкви митрополита Східно-Американського та Нью-Йоркського.

Ще одному представнику УПЦ МП - митрополиту Феодосійському Платону (Удовенко Володимир Петрович) - міграційна служба заборонила імміграцію (тобто в’їзд Україн чи перебування в Україні іноземців та осіб без громадянства на постійне проживання).

Усі перелічені представники УПЦ МП, за даними джерел, мають російські паспорти.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Я
я

Дайте мені по тупій копоні з начосом, бо не заспокоюся!

Я
я

Ці Люди сатані не служать, це видно з їх служіння Богові!!!

Б8
бот 8754 из воронежа

Немає сечі терпіти ці пекельні борошна. Скільки можна ображати наших таточок. Вони моляться за нас, аби надійшов мир у всьому світлі. А ви їх ображаєте. Скільки можна гнати на таких святих і великих людей, які піклуються про ваше душевное здоров'я? Удалите это сообщение после получение 50 рублей на банковскую карточку.

ДЗ
до запроданки 16:15

Чий Крим?

_
________________________

Але я людиною не є, а є тупорилою русскоміровською ідіоткою, яка лізе і лізе сюди впрягатися за бородате вшиве лайно в рясах, називаючи їх "священнослужителями", хоча служать ці всі сидори, феодори і марки не Богові, а сатані.

_
________________________

модераторів сайту немає, тут модератори сайту напевно самі собі пишуть... Погрози людині просто так це вже є кримінальна відповідальність ...А написали Вам правду не розповсюджуйте недостовірну інформацію і не ображайте Інших Людей!

Д.
до ..... 19.02.2023 14:20

Валентина, до тебе дурепи нічого не дійшло?? Сказано тобі було - чеши за русскім воєнним кораблем разом з цією бородатою поганню в рясах. А будеш вигороджувати цих вшивих розсадників сепаратизму і русского міра - відполірують твоєю мордякою всю бруківку в вариші!

.
.....

я не розумію, а тут модераторів сайту немає, щоб видалити ці сповненні неправди та ненависті коментарі? Невже ви не бачите, що тут дехто взагалі не розуміє, що пише, кому пише, просто провокація інших людей... Люди , які є християнами , до якої б конфесії не належали мають знати про любов до Бога та ближнього, і звертати увагу на свої гріхи і каятися , а не писати свої уявлення тут про інших, не знаючи правди ... Це є наклеп! Це неправда ! Люди, які коментують думайте, що пишете, ви Цих Священнослужителів не знаєте, а пишете!!! Перестаньте ображати Інших Людей і розповсюджувати неправдиву інформацію!!!

П
Поєбиго

З ничого нич

П
Паства

А біткоін канає?

ММ
метропольот Марк Дакаскос

Кадило крутітся - лавеха мутітся , як то кажуть

АД
атэц Дімон Сидор aka MC Kadylo

А кому лєнь іти до Феодора - то свої донати на развітіє сєті наших РПЦшних притонів можете і по безналу ми заганяти. Пишіть туй номер карточки, срок действія і три останні цифри на обратній стороні - но а я пак сам возьму кулько бог ня попросить.

Б
Букса

Владику

В
Владико

Будеме одбуксовувати буесу

БФ
балдика Феодор

02:03 - лох , ловлю тя на слові . Обись усю премію в буксу закинув! Но а я повезуся в автосервіс і ходову в свого Туарега мало пудшаманю за тоті бабки , бо мені ж скоро треба драпати відсі гет . А кіть не закинеш у буксу - анафему на тя паскудника накладу а може щи й кадилом по копоні тя огрію !

ПД
Пітьо до 01.32

Йой,пане владико перебачте,обізнався,штось по п'яні здурів і почав до Вас тикати.Завтра же побіжу до вас в храм і всю премію на храм закину в буксу!

ПД
Пітьо до 01.32

Будеш в аду горіти!мімікрічі туй влаштував шизофренік!

БФ
балдика Феодор

Ех, жаль ош пізнувато нас схватили за каштани - весна на носі. Було би зимою - під санта клаусів би закосили і бороди мож не збривати.

Х
Хріняш

Іду уп'ю,понюхаву трави,Тай на курви

ЧК
Чізез Крайст

Аутисти...тьфу атеїсти!

Б
Бетьор

І в Тайланд на заробітки пса

РМ
РПЦ МП

То ще треба пройти інавгурацію на задньоприводний статус,по колу

АС
атєц Сидор

А норм ідея бороду збрити. Я ше тєні і помаду купив - маскіровка буде уровєнь бог

ЗХ
Задньоприводні Хріняші

Кучму геть!

М
Марк-митрополит

Купив машинку для стрижки - зараз бороду збрию ,і чорта лисого ви мене впізнаєте! Хахаха!

Д0
до 01:05

бо ти Хріняш

РМ
РПЦ МП

І я до них ниська записався

РМ
РПЦ МП

Задньоприводні то є

Х
Хріняш

Чого модератори видаляють мої коментарі?!

Ы
Ыстык

Заперевальні то міф, русинів вобше неє

ТБ
то бігме

Шо я написав, хто мені може обяснити? Бо я шось удправив а читати не вмію

П
Паучок

Попішати

П
Паук

Я нись не нюхав,іду порішати,та йду спати

ВС
вже скоро 24:00 матч закінчився

Але відчуваю, після матчу ще будуть гладіаторські бої Тому мені пора вмикати 4ту передачу і тікати, бо попаду під роздачу Доста з мене потасовок коло гідівських наливайок

Д2
до 23:39

Прикапчають до хаймарса і полетиш мордякою вперед, аж задимиться.

З
ЗНР

За Закарпатську Народну Республіку!

ВС
вже скоро 24:00 матч закінчився

Закарпатці - заперевальні - прихожани УПЦ МП рахунок 0-0-0, кінець матчу, нічия, розходьтеся завтра буде день, буде новий повод пообсуждати може в Балоги заберуть громадянство, то було б срачів, хоча тоді напивно цей сайт закриється

Ч
Челядник

Сесь бордель ся називать -"І рибку ізісти,і на #уй не сісти"!

О
о.Сидор

На номер не звоніт лучше найдіт ня на Тік-Тоці ці на буксу dimon-kadilo@getsko.com

О
о.Сидор

Продам BMW X5, 2004р, 4.8 бензин, малинько побита коли вбухим в ворота храму ся впаяв, пробіг скрутив, но не читаво. цена вопроса 8 тисяч вічнозельоних Причина продажі - або купляву Х6 або вйo6ую удціль нах, бо пак дадут звизди як корешу Маркові. Отдільно можу продати іменний номер "ДІМА СІДР"

ЗН
Зять нє*"уй взять

За квадрат?

ЗІ
закон і вівці

Доста уже срачу! Ліпше уповіжжте, кить позбавили українського громадянства на початку січня, то йсі "пастирі стада", де тепер знаходяться? Уже друга половина лютого...

М
Мілан

А Мілан то столиця Італії чи я таки дурінь і нич у школі не виучив??

СД
Сидор до Йовбушка 23:12

І ти правий як нико. Щи й буксу мечут як фанатіки, скоро Х5 беху поміняву на джип черокі, я ще з лихих 90х, коли фарцовщиком бов, про таку ласточку мечтав. Лем обись ня не посадили на нари і пашпорт не удобрали як в дибіла Марка.

Б
Бикота

Повіїї,мусора,попи,таксісти,перекупщики,депутати то єнної масті ЗЛО і чортівня продажна!

М
Мілан

Сидора нах і тебе 23:09 тоже нех. Обисте туй тіко не воняли обоє

АС
атэц Сидор

17.02.2023 23:04 - о, так це ж Мішко Перевалош, ун щи в мене дяком служит. Фальшивит правда як не знати ко і читає письмо слабо , но кагор глушить шо дурний

Й
Йовшко

Ко шо би не говорив но у сидора більше людей у неділю, як коли у всіх взятих правильних європейських цінителів життя. Можете і всратися тут в кометарях... но факт є фактом.

П
Пішта

Ділеме тоди на задньоприводних і передньоприводних,ге

М
Мілан

Не до кінця фразу написав - Многая літ Митрополиту Марку, коли отримає пожиттєвий термін на зоні!

Д2
до 23:04

Нормально в сидорового прихожанина пердулєт рванув - цілий абзац настрочив. Геть за русскім кораблем разом з своїм бородатим паханом, перевалочний!

М
Мілан

Многая літ Митрополиту Марку!

Д2
до 22:44

Я наприклад до сидора (писати треба з малої букви) не ходив і сам вздрючюю маскальських попу таких як петровцій, феодор і остальних їм подобних но заперевальних називаю заперевальними. І многі чинят так само. Не треба вішати на людий ярлик, мол раз чилядник употребляє прекрасне слово заперевальний, та ун значит із пастви московського патріархату. Сильно грамотні ви наші, не треба стригти всіх під один гребінець. Ви ж розмовляєте українською, значить повинні бути на рівень вище. Ви тут україномовні на Закарпатті всі маєте голубу кров, тут кожен другий серед вас шо не граф, то графиня де ля курва

МП
Марк по кличці Митрополит

Контрабандішти , ану ж продайте ми кось такого параплана яким ви цігаретлики перевозите! Майже на модяри рискну на сій штуці драпанути , Предложенія пишіт на елехтронну буксу mark-svyatoy@kagora.net

АС
атєц Сидор

Виджу ош вся моя недалека паства туй ся зобрала. Сядєм усє!!!

Д2
до 22:49

ти хто такий? я тебе не звав! йдинах!

?
????

до кого я тікишо це написав? я? де я є? хуонає де я є! а хто придурок? може я? таки я.

Д2
до 22:26

навчишся читати може зрозумієш,хоча з твоїм мікро інтелектом навряд,таке путало тебе вродило

?
????

та чим ти їх «жучиш» придурок?

ДН
до нижнього 22,37

так це бородате медведчуцьке х$йло Сидор і придумав слово "заперевальні" років 20 назад і пустив його "в народ" під час своїх проповідей . а самі прибацані прихожанє і нахапалися цієї дичі і тепер повторяють його як папуги

Ы
Ыстыку

Сказал Посланник Аллаха, да благословит его Аллах и приветсвует: "Если вы услышите, как кто-то возносится своим происхождением, как это было во времена джахилии, то скажите ему, чтобы он схватил за член своего отца. И не говорите это другими словами!"

С
Спостереження

Де жучать мацкальських попів - там зразу " фахівці по перевалах " тут як тут . Совпаденіє ?

Ы
Ыстык

русинів не є

.
.

Весь той їб..чий п'яний зброд, який під час повномасштабної війни продовжує ділити українців на якихось заперевальних і незаперевальних, треба позбавляти громадянства як і кацапських попів. [sup]А перед тим і п..здюлей їм вломити не гріх.[/sup]

Д2
до 22:14

Що ти несеш, хYєпутало малограмотне?

МЄ
матушка Єфростінія до фака

Отєц Сідор, йсе тьі?

Д
ділаші

всі ці гучні справи провалилися бо не змогли ніяк доказати велику вину тих у кого найшли із москви(згоріла би) календарик 2002 року,а не змогли доказати бо нема фактів злочину.бо є закон.ідіотизм і тупість це участь заперевальних крикунів,але ніяк не закарпатців.

СЛ
Сабака лает караван ідьот

Ниє Бога з вами вівці

Ф
факт

цікаво,125 коментарів,100 з них великі гонителі і завойователі храмів УПЦ.а на службі в УПЦ 100 чоловік,а до сірожі не можете назберати даже 10.так шо ваша собача доля така,писати тут і гавконіти,бо при якихось тупих двіженіях получите всі по дурній копоні.давайте писарі безтолкові,згуртовуйтесь і вивалюйте висери про бояришнік)

А
Амін

Всіх зжерти або спалити

ДН
до нижнього

зато суть заперевальні котрі як перший раз увиділи машину та сіна тай води юй принесли бо не розуміли що ото таке

Ы
Ыстык

русинів не є

ЗФ
з фантазією і граматикою в гецкових їб@ньків туго

"туй-буй-дубрі-бубрі-чудо-юдо-заперевальні-прийшляки-паленковати-ліс рубати"

Д1
До 17.02.2023 21:57

Дурло безграмотне, що ти там "поймеме", як ти мови державної не знаєш?

ДН
до нижнього

тебе самого коли сюди завезли з рашкостану?

Д2
до 21:36

шо тя так заїдат ото слово? кіть ти сам із заперевальних, просто якимось чудом очутився туй на Закарпатті та так і скажи, ми всі поймеме

Й
Йойой

МарекПетровцій анафему накличе?!

С
Спостереження

Любителі слова "заперевальні" переважно також ходять гатити лобом в притони до Марка, Сидора чи інших дриснявих РПЦшників в рясах

НЛ
нич лічного просто бізнес

Попи на нижньому сільському рівні не будуть виступати проти священноначалія. Великий страх потєряти приход і так сказать "средства для существованія".

К
Крічфалуші

Дурними людьми і безвольними лекго маніпулювати. Знаючи нашу челядь недалеку, у них авторитет усе був піп. Так що, якщо він "добрий" для них,то вони будуть стояти за ним як за горою. А коли це діло стосується релігії і церкви, то пиши пропало.

Д2
до 21:17

канєшно шо не стали, шо за глупі вопроси не по темі?

Б
Бидло

Куплю свічку,Тай запалю на тотемі за вас грішних

Д2
до 21:13

ВПО з Південно-Східної України, що проживають в Закарпатті, типирь стали закарпатцями?

Д2
до 21:05

Заперевальний того що із Самбора. Карту одкрий та пообзерай що Самбір находиться за перевалом, значит заперевальний. Що не понятно? І даже твуй Татарстан находится по ту сторону перевала

С
Схаменіться!!!

Це неправда!!! Перестаньте ображати Священнослужителів, яких Ви не знаєте!!! Це великий гріх!!! Пишете від імені різних людей та ще і ображаєте Інших, думайте , що пишете, не пишіть неправду і не ображайте Інших!!!

Р
Радегаст

Мамуслаев москальска ракова пухлина!

ЮТ
Ю тач май тра ла ла

КГБшна наволоч!

Д
Дяк

А на яких джіпах ся возять чорних

Г
гуканови

Мамасуєв - ото фамілія якогось русского чи татарського військовослужбовця, що служив в Західній Україні при СССР. При чому туй заперевальний?

ЙФ
йсе фінал

Феодор ще й заперевальний до всього. Присали го нам московське міровозрєніє проповідувати і людям у жеби лізти

ДН
До нижнього , уточнення

Феодор - громадянин Мамасуєв , народився у Самборі (Львіщина ). Сільськогосподарський технікум в Рудках (Львівщина). Армія СРСР. Духовна семінарія у Москві ..... Далі пішло - поїхало ..... Цей поп є маргіналом рАсЄянським, носієм певних релігійних ідеологій, а не священнослужителем .

І
Інформований

Поп Феодор - гражданин Самасуєв , уродженець Самбірського р-ну Львівщини . Служба в армії СРСР, ПТУ ..... московські духовні семінарії . Чортило з бородою в рясі .

Г
гоБ

Попи вовки,а паства вівці

Д
Догма

Ниє ВОЛІ у чиляді,тому дають свою мозги пастирям

А
Агностик

"Релігія - засіб захисту інтересів багатих від вбивств і грабежів бідними". (НАПОЛЕОН БОНАПАРТ)

Д
Думка

Вкотре переконуюся , що при зникненні чи ліквідації релігій .... всі війни припиняться .

М
Маніпуляція

Куколди крутять СТАДОМ

Б
Быдло

Да, именно Парашкостан я и имело ввиду.

С
стадо

Це де в повсякденному житті вживають російську мову? В селі Чумальово Закарпатської області, звідки вихідець митрополит Антоній (Паканич)? Чи в селах Чернівецької області, звідки вихідець митрополит УПЦ Онуфрій (Березовський)? Чи в селі уродженця Рівненщини митрополита Павла (Лебідь)? Як казав про таких класик: "подножки, грязь Москви"!

ГН
гет на москву

Ви би ще з ними в десна би цулювали,кідь так любите сисх мракобесу.

ДБ
до бидла

ти про паррашу? всі повність з тобою згідні

Б
Быдло

Страна дураков и клоунов.

ДМ
дивній матушці Валєнтінє

О, Валічка уже не відкидає, що владики УПЦ під час російської збройної агресії в Україну виголошують проповіді в православних храмах столиці України Києві на чистій російській мові. Прогрес, матушка, прогрес!

Д
Дивно

Але балдика Марк, Онуфрій, Сидор, Лонгин і т.д - не Священнослужителі, а рашистські мудозвони в рясах. Їх ображати не лише можна а і треба. А заодно і мене трольте, бо я тупа совдепівська баба з начосом, до якої не скоро дійде.

Д
дивному

Я би подивився на тебе, якщо б ти, наприклад, у Франції під час німецької нацистської окупації в Другій світовій віійні вживав на проповідях в храмах серед французів німецьку мову?

Д
Дивно

А якщо я наприклад вживаю в повсякденному житті німецьку то що? я одразу погана людина чи що , чи може всі після Другої Світової німецькою не розмовляють? Знаєте це вже люди тепер дійсно напевно не мають чим зайнятись от і пишуть тут всяке... не ображайте Священнослужителів!!! І не розповсюджуйте неправду!!!Не ображайте Інших!!!

Ж
Женя

Феодор под тиском громадськості хотяби перестав поминати патріарха кіріли а сись би за кіріла з моста скочив

СБ
сімейний бізнес

Візьміть будь-якого попа УПЦ в Закарпатті... Там брат, сестра, уйко, тітка... інша файта з села служать попами в парафіях РПЦ в Калугской, Брянской, Архангельской та інших областях РФ. Про що можна дальше говорити?

БМ
балдика Марк

А можна я тіхонєчко в лєс уйду?

Ч
Чех

Кланяться не попам і символам бездушним!не люди а вівці.

Х
Хюстон

Ваше ладичество, з вєщами за парєбрік

БІ
батюшка і матушка

Валя, ти не розрізняєш, що таке таке Служба, а що таке Проповідь священника під час Служби? М-да...

П
Покайтесь

Як бачите - часу на теревені і срачі в мене дофіга і трошки. Рашист Онуфрій добре своїм лакеям і посіпакам платить!

ПН
Покайся не покайся

Покайся, бо не будеш покаяна,а кідь покаєшся, та все рівно не буде покаяна бо ходиш в непокаяну церкву, де люди каяться некаянним священникам, котрі би покаялася айбо не хочуть покаятися. Бо они вже давно покаялися айбо не так як треба каятися. Так що кайся

ПВ
Покайся Валентино

Навіщо обманюєш? Ти ж християнка! Послухай деякі ПРОПОВІДІ Онуфрія, Антонія, Павла... Там чиста російська мова. Я тобі не про Службу на церковнословянській говорю.

П
Покайтесь

я в язичниці не піду... А Ви краще покайтесь, а не підписуєтесь чужими іменами, і не ображайте інших! Де Ви московський язик чуєте я не знаю, я чую Церковнослов'янську мову ....і Ви пишете неправду .... І про Священнослужителів теж у вас своє неправдиве бачення і здогадки...Сходіть до Церкви , а далі говоріть і пишіть... І не ставайте язичником!Не ображайте Священнослужителів і не розповсюджуйте неправду

В
Валентина

Онуфрій - бородатий лох!

В
Валентина

Подумала я подумала, І вирішила що не буду більше товкти лобешник в цій РПЦшній помийці. Краще вже в язичницІ пІду.

ТН
тЄбЄ нЄбЄсЄх

За останні 10 років ці дєятєлі священноначалія УПЦ в закарпатських православних храмах почали потиху підміняти служби церковнословянською мовою київським ізводом (яким користувалися наші предки) на церковнословянську мову з московським ізводом. Почитайте про Київський ізвод церковнословянської мови в Вікіпедії.

НС
на службє отєчєства

Зайдіть до прикладу в ютюбі: на офіційний ютюб канал церкви - УПЦ, на ютюб канал закарпатського митрополита - ватана Антония (Паканича), інших попів УПЦ, і ... подивіться пару відеороликів з проповідями цих батюшок під час Служб на "масковскам язьіке" в православних храмах держави Україна під час повномасштабної збройної агресії РФ. Про яку українську православну церкву можна говорити?

!
!!!

Перестаньте ображати Інших Людей і думайте , що пишете... Де Ви тут побачили російських людей, я таких не знаю і не впізнаю... Треба пропагандистів і тих хто розповсюджує неправду, хто ображає притягнути до відповідальності...якщо у вас таке бачення релігії це не означає, що так є насправді,Вам треба більше дізнатися, а не просто керуватися уявою чи думками щодо релігії, а правдою як насправді є!

П
Паланок

гнати сих воший із Закарпаття і заперевального Феодора главаря їхнього в першу чергу

Б
Бачі

Голуби миру… они повсюди. Може в когось мама залежна від тої церкви- всяке може бути. В умовах війни гнати російських попів(пропагандистів) з України це не гріх, не злість, не ненависть. Це просто одна з необхідних речей для виживання). Скільки у світі конфліктів на релігійному підґрунті? Хочете бо вам туй під носом камікадзе якихось чи розвідників виховали? Релігія то частина людської природи, но коли люди начитають між собою і богом ставити якісь проміжні речі, діяти від імені господа чи щось подібне то вже секта, що тоже непогано, але десь у лісі глухому і за згодою учасників, а не у тебе у кирті з кадилом на трунах загиблих українських військових плясати.

В
Вариш

Молітесь Богові одному, Молітесь правді на землі, А більше на землі нікому Не поклонітесь. Все брехня — Попи й царі…

Н
надгоБ

Обсикати сього кгб шного пса

Д
Думайте!!!

Все не так ...лиш комусь треба цю релігійну ворожнечу між людьми... От і є різні версії різних людей про Українську Православну Церкву, а насправді не завжди все так як про це розказують...це не правда...

Д
Думаву

Одного кидка Верховинського і Заперевального спецназу ТРО буде достатньо, щоб закарпатці усі стали щасливі.

.
...

І не пишіть так багато різних коментарів від різних людей і від Імені Священнослужителів, я ж Вас нікого не ображаю, чого Ви ображаєте Інших... я не розумію...перестаньте ображати Інших Людей!!! І розповсюджувати недостовірну інформацію!!!

ДД
До думайте

Тать так. Але світове православ'я не в курсі і РПЦ не в курсі. І владики ваші не в курсі. І служать Москві проти України. А лохам розказують про грамоту, видану Філарета.

Д
Думайте!!!

27 жовтня 1990 року Святіший Патріарх Алексій II підписав Грамоту, що підтверджує статус незалежності і самостійності Української Православної Церкви в своєму управлінні.Таким чином Українська Православна Церква отримала право самостійно вирішувати питання внутрішнього життя і за своїм статусом наблизилася до Автономних Церков. Українська Церква отримала право самостійно засновувати і скасовувати єпархії в межах України, а також обирати і поставляти правлячих і вікарних архієреїв.

Д
Д.Сидор

Куплю женське цурря розмір L, недорого. P.S. Кореш Марк хоче драпати за кордон,для него ся звідаю

.
...

Мало того що приперлися рпцшні дуринди впрягатися за фарисеїв, так ще й гецкова дирява сепарня закукарікала свою стару пісеньку про перевали.. Гнати в шию і тих і тих!

Д1
до 16:08

Спробуй-yj когось заперевальним обізвати в реалі - протягнуть твою копчену пудкацапську мордяку по землі аж до кордону з парашкостаном.

Р
Роланд

Ходите до церкви Української Православної Церкви Московського Патріархату. До конця пишіт назву церкви. Кідь не підтримуєте русскій мір, організовуйте перехід до канонічної церкви України, яка отримала Томос від Константинополя і яка не на погонах у москви.

Д
Думайте!!!

я ходжу до Української Православної Церкви, в якій моляться за Україну, за мир, за українських військових і я говорю про те, що знаю, а Ви про те, що говорять, що почули десь і не знаєте, як насправді, раджу Вам говорити лише те, що є правдою, а не Вашими здогадками... я не підтримую русский мір...

БЗ
било за перевал, а типир на душу маттерину видціть

Довго ми войовали на сьому сайтов із заперевальними, котрі толкали сюди своє міровозрєнії, а типир мусиме войовати із свойими людьми, котрим насрали у голови гундяєвськов пропагандов

ОЗ
Око за око

Усе буде москвалюбне відправлене до Бога.

Й
Йончі

Люди, які моляться в храмах РПЦ в Україні, і які покривають цих агентів ФСБ в расях. Знайте,що гроші які ви давали і даєте "на храм". Ви давали гундяєву,на ракети і знаряди які зараз б'ють по містам України і по храмах. Це є секта - яка прикривається Богом, і святими. Яка навіть немає власного Томоса. Церква - Сатани. Їхні руки по локіть в крові. Крови - вагітних жінок, маленьких дітей, і наших мужніх воїнів.

ММ
митрополит Марк

упс перепутал коменты с поиском гугла - не туда написал..

ММ
митрополит Марк

как правильно зайти в хату на зоне видео

Д"
до "Ви" 15:42

Алєвтіна, за підтримку ідеологів русского міра також є відповідальність. Тому краще чеши звідси, мракобіска упорота.

В
Вуйко

Уже набігли туй защітники московських батюшек і церкви. В першу чергу вам треба каятися, що ходете в церкву до тих хто благословляє ракети і вбивць українців в тому числі і дітей. Котрі руйнують храми і монастирі бомбами. В котрих не є нич сятого. Бог вас через це і покарав,що не годністє правду увидіті бо пелена у вас на очах.

В
Ви

Люди , які пропагують ненависть і коментують ображаючи Інших покайтесь поки не пізно... І зупиніться...перестаньте вже ображати Інших Людей і розповсюджувати недостовірну інформацію!!! І коментувати від Імені Інших Людей перестаньте!!!За це все теж є відповідальність!!!

ММ
митрополит Марк

ищу нормальный сайт с примерами качественных тюремных партаков .Не для себя спрашиваю - Димон Сидор интересуется.

Д1
До 15:26-15:31

Валентина, до тебе з першого разу не дійшло? За кораблем чеши, щоб духу твого русскоміровського туй не було. І балдику Шмарка за собою забери.

.
...

Таке пишете, що важко читати, звідки у Вас стільки ненависті?

Д
Да

Тут бачу уява в когось дуже багата... що ж Ви від імені Інших Людей пишете?

Н
Неправильно

Нах нам туй окупантських ПЦУшнику слухати, няй на фронт ідуть за неньку вомньоцкатися, а не на чужуй землі соплі за неьку пущати

МО
мінус один

інтересно чи под нашим Феодором тоже зашатаєся престол?

Д
Думайте!!!

не пишіть від імені Священнослужителів і не ображайте!!! Ви Цих Людей не знаєте!!!

ММ
митрополит Марк

а скиньте пжлст текст и аккорды песни "Кольщик наколи мне купола".. так ,на всякий случай ,чувствую пригодится ...

Д1
до 15:00

Вже бачили відео як в лаврі московські попи співали "звон пливьот над расієй, прабуждаєтся матушка русь" Нах пшла, Алєвтіна Мракобєсовна.

ПН
прейскурант на двирьох

Питання докі наш народ буде метати гроші попам, котрі потом пересилаются в росію їх кураторам? Доти докі і над нашим крайом не начнут взриватися ракети. Не чекайте що наш народ сам по собі поумніє. Овва! Дуже довго людям туманили голови московські духовні агенти

П
Правильно

прийдіть на Богослужіння в Українську Православну Церкву і послухайте як моляться за Україну, за мир, за українських військових а далі пишіть, бо складається враження , що Ви не знаєте, а пишете, керуючись не зрозуміло чим!!!

ДН
до нижньої мракобісної баби з начосом

валєнтина, пшла нах за русскім кораблем і припини вигороджувати цю кгб-шну погань з кадилами! гнати вас всіх за кораблем, мразоту русскоміровську!

ЛД
Люди думайте що пишете...

Люди не ображайте Інших, Вас ніхто не ображає і Ви не ображайте... І не розповсюджуйте недостовірну інформацію!!! Ви ж Цих Людей взагалі не знаєте!!!

ВЯ
Валентина я , а попередній комент не мій

Напевно, треба припинити водяру і настоянку бояришніка дудлити, бо вже щось в голові в мене повний кавардак . Та й русскій мір потроху з башки вивітриться і відпаде бажання товкти лобом в ФСБшних притонах з хрестами, і кидати бородатим фаресям в буксу на кокаїн і повій ...

ВЯ
Валентина я , а попередній комент не мій

тут складається таке враження , що один коментатор коментує від різних імен... по крайній мірі від мого імені написав ще один коментар...мені все рівно, що Ви про мене говорите, але майте повагу до Святого Причастя, не жартуйте так, це взагалі не смішно... я не знаю чим Ви керуєтесь , коли таке пишете... І не ображайте Священнослужителів!!! Майте повагу до Інших!!!

С
Совгавбиров

14:29 - ти тупоє пудгуканськоє алкоїб@нько ги тот пуп-рашист .

ПГ
пуцлик галицький

мені вже всьо обрізали, я тепирь хоть за кого можу коменти писати

ДН
до нижнього

Мацкальські попи ніякого відношення до релігії не мають. Гнати в шию!

В
Вирник

Ун русун хосен мосен йовда габовда гузиця кендериця ыыыы

ДВ
До Віті

Все правильно написав. Підтримуву.

В
Вирник

Скоро вас будут у гузицю райбовати по у европи так та будете Казани Ош то добре вы садомиты скоты

В
Вітя

Церква належить громаді, і громада сама має вирішувати куди їй дорога. Як можна бити в сякуй ситуації коли ми воюєме з російов бити з московськов церквов, я не розумію. Але кідь пуп проти, бо його начальник типу петровція сказав, що немож переходити та то немає значення бо ун лиш служит людям в храмі. Лиш киби люди наші били мало май воловиті і організовані. Та ми би давно вже московських попів би вигнали гет.

ДН
до нижнього

ти правий, його страна расєюшка дуже і дуже кончена

КС
Кончена страна

Што тут еще скажеш

В
Васька

Ба ци є в Мукачеві порядні СБУ-ки уби пішли на службу в Кольчино та послухали, шо там на проповідях попик лопонить

КЗ
культурне Закарпаття

із за таких діячу многі люди уже геньблатся говорити що они ходят у православну церкву

Д1
до 10:25

Не владика Феодор, а балдика Піодор.

К
Кіріє

Доста срати людям в голову, називаючи ото пропвіддю. Тільки такі попи і впихують людям російську пропаганду! І потом збиравут гроші на москву. І наші люди просякнути отим ядом душевним,ведуться і йдуть на заробутки в московію. І потім плятять за ті ракети шо наші дома знищують і нас убиваут.

А
Агафоній

пробачте мене владика Феодор,і о.Дмитро Сидор,я невіглас і ідіот,тепер не модно думати,,я популіст і гаслокрикун,дезінформатор і брехун.

П
Прав

В 90-ті роки зеленський також робив собі кар'єру в москві. І що зараз? Всі заніміли про КВН

А
Агафоній

А коли возьмутся за ужгородського "Пашу Мерседеса" Сидора тай мукачівського ладику Феодора? Они такі же самі любителі "русского міра" і слуги Гундяєва як і тот Марк

Б
бумеранг

Набийте мені табло бо як бумеранг буду сюди знов і знов пертися з нижньою Алєвтіною і чесати вам про русскій мір.

В
Валентина

Пробачте, забагато причастя приняла, і ще потім з "бумерангом" водочкою догналася - почала сама з собою говорити. А може лобом засильно товкла в РПЦшному притоні - також могло вплинути.

*
*****

Фанатики мп - це зло, а їхні проповідники- це зло в n-ному ступені..

Ц
Ціґань

сяких Валів повноє Закарпаття. що б'ют поклони, тай по рабськи цюлюут попикам руки тай черева, бігаучи за ними кругом церкви у позі раком. сам хожу до церкви, та поражауся тому раболєпію. уто зомбаки. можем и не правий из Божої точки зору, ай бо из людської вижу исе саме так. послав бим Валю, ай бо цензура не пропустит.

А
ага

диявол-путін, а правильно все ж таки х-ло і його прислуга гуньдяй ракетами по українцях…. А гундяй і його світа ще буде ображатися… бо називають своїми іменами - сатаністи! Чому Люціфера не можна називати Люціфером? Якраз і у тому проблема терористи убивають, у них є група підтримки у рясах, а ми, відітє лі, ображаємо…Ох, лукавий світ….

Б
бумеранг

неВалентина, по всьому, трансвестит, якому незручно бути самим собою, от він і уявляє себе в жіночому образі. Чоловічку, звернися до дохторів, вони зараз роблять чудеса - відріжуть у тебе все зайве і ти накінець зможеш отримати душевний спокій в новій подобі

ВЯ
Валентина я , а попередній комент не мій

Ви написала попередній комент від мого імені, не знаю для чого? Що самі відповісти не можете, та і тут вирішили не чесно зробити?...Вас ніхто не ображає, а чого Ви собі таке дозволяєте? Не ображайте Інших!!!

Ш
Шони

Пишете що був Собор УПЦ для прийняття історичного рішення про розрив адміністративної єдності з РПЦ. Але все одно продовжуєте називати брехливо УПЦ московським патріархатом

В
Валентина

Правильно зробили. Гнати цю кгбшну погань в рясах. Та й "бумерангові" 23:51 також чарівного пендаля варто прописати

М
Мукачівець

Феодору приготуватися

БЗ
бумеранг завжди повертається

які погляди би не сповідував Марк, він уродженець Закарпаття і він живе на своїй батьківській землі.Те, що українська влада безпідставно лишає корінних уродженців краю права проживати на рідній землі, створює прецедент, що кваліфікується міжнародною співдружністю, як військовий злочин, за який рано чи пізно доведеться відповідати

В
Валентина

коли вживаєте релігійну лексику пишіть з великої букви будь ласка і перевіряйте правопис як пишуться правильно слова , майте повагу ... І ще раз кажу не ображайте Інших, Ви Їх не знаєте і розповсюджуєте недостовірну інформацію! І мене Ви теж не знаєте!!!

ДВ
До валі

Та де ісе сятий ніґде хрест на хребтови класти там залатіє купала душу тваю масковскую ранілі

В
Валентина

Та все не правда, а у Вас багато ненависті до інших людей , яких Ви взагалі не знаєте... Ви мене теж не знаєте а пишете... ліквідувати треба і перевіряти впершу чергу людей які ненависть пропагують і не правду розповсюджують!!!

Б
Бодя

За яйця,і на росію кгбшну шваль

ДВ
До валентини

Таких як той поп і ви, потрібно ліквідувати! Кончені мацкальота!

ДВ
До валентини

Ти така ж сама ватниця і сєпарка, як цей москальський поп

П
Правда

Що не правда? Що він вата? Чи що російський агент в рясі? Чи що агент КГБ ще з радянського союзу? Чи що працює на Росію? Що ненавидить Україну? Що з цього не правда?

В
Валентина

Люди , ви коли пишете та думайте, що пишете... ви ж Цих Людей і не знаєте...Це не правда, і не ображайте Інших, Вас хтось ображає? І ви не ображайте і не розповсюджуйте недостовірну інформацію... За це все теж є відповідальність!!!

ГВ
Геть від москви

Тепер тільки депортація, на родную родіну

А
Агностик

Дайте цим пЄдік@м в рясах дозвіл на однополий шлюб і ті чорти , невдовзі, всі між собою переженяться . Парафіяни (темна маса) , відкрийте очі , нарешті !!!!!!!!

Н
Ну

Нарешті! Але ж оскаржать і суд зобов'яже усе відкрутити

Читайте також