Хустську лаборантку, яка вимагала гроші за рентген у добровольця, звільнили з роботи

2
12

Лаборантка Хустської районної поліклініки, яка дозволила собі вимагати гроші за рентген від добровольця, "нагороджена" доганою і звільнена.

Про це повідомила речник голови Закарпастької ОДА Алла Хаятова.

"Є відповідне доручення і вказівка від керівництва області усім структурам галузі охорони здоров'я приділяти посилену увагу медичному супроводу усіх людей, пов’язаних з АТО – безоплатно і якнайякісніше. Знову ж таки – у випадку недотримання цих вимог будуть дисциплінарні і кадрові рішення.", - розповідає речник. 

До слова, у неділю, 22 лютого, голова ОДА Василь Губаль видав розпорядження "Про організацію медичного супроводу військовослужбовців, які повернулися із зони антитерористичної операції", що передбачає створення відповідного регіонального штабу та загалом низку заходів. Відбулися наради, у тому числі стосовно координації обласних медичних структур з військовим шпиталем, створено і групу, яка опікуватиметься організацією психологічної підтримки.

Учасників АТО та їхні родини у разі будь-яких неузгодженостей із медичними службами просять звертатися до обласного управління охорони здоров'я для нагальної реакції.

Коментарі

ДБ
до Берегово

Корупція пронизила медустанову Берегова ниже плінтуса- то що медперсонал не нехтує просроченими конфетами - це безчинство , а що ви скажете на те, що даже на воротах щоб заїхати на територію лікарні беруть плату, видумуючи різні причини не пускати машини на територію завезти хворого. А що твориться на біля ліфтів, поставили корів, які не можуть сраки відарвати від стільця, і коли хворий просить підняти на поверх, без огризання совісті просять гроші то на каву то на сигарети. До тошноти ганьба за наш народ.

5
5

в освіті тоже взятки давуть на кожен праздник екзамен настопизділо суки нич не учать лем би ся гостили пили при дітях на уроки пяні ходять а де перевірки....

ВП
Вуйко правий

Це доказує, що виші чини щей неграмотні, кадровику і юристу - ДОГАНИ як подарунок !!!!!

В
вуйку

Лаборантка Хустської районної поліклініки, яка дозволила собі вимагати гроші за рентген від добровольця, "нагороджена" доганою і звільнена Такого не може бути, щоб за одне порушення дали два стягнення 1. догана 2. звільнення може бути або одне або друге

Б
БЕРЕГОВО

А у нас новий метод давати хабарі докторам: щоб не зловили на роботі, дають адреса тещ, батьків, які прожиають по різних адресах і хворий має передавати туди гроші, дуже оригіальний спосіб !!!!!!!

І
Іршаві

Курах назначений СДПУо і вашим Іршавським губернатором, нее що обіжатися, голосуйте за Мудьведчука.

І
ІРШАВА

Ви поникайте з білого дома до чого Курах довів городську больницю в Ужгороді.Шо ся там творить.Нич ниє вообще,даже шпріца і вати.Усьо треба купувати за свій кошт в курахових аптеках.Іда хуже помий.З нас він здер 300 гривень,бо ми з Іршави,а не з Ужгорода тай за операцію апаратом на жовч 400 $ здер. А ви про пльонку і лаборантку туй пишете. З главврачів начинайте перевіряти

ДП
до паціента 2

На рахунок аналізів в Берегівській поліклініці. Як ми знаємо багатьом потрібна медичн книжка для роботи. Так от, що практикують дохтори: в аналізи вписують негативні результати і потім за винагороду мін.50 гр.переписують при відвідувачу направлення. Якщо даеш при огладі- на тобі позитивні рішення. а якщо ні плати після, або виписує тобу щей фіктивну хворобу, посилає в аптеку і тобі обходиться втричі дорожче. І через пошту ОБС вже всі знають як робити. І ви скажете ,що там сидять дурні - таку стратегію треба виробити і ще й втілити в життя не боячись. І це все в зговорі і діє як піраміда. І причому тут, що якщо не учасник АТО то плати у нас всі платять...

П2
Пацієнт 2

А якщо не учасник АТО, тоді можна брати гроші?

П
Паціент-2

Щоб навести лад у медицині- треба кожного-другого звільнити з роботи. Кричать : немає реактивів, щоб робити аналізи, так на якого дідька тоді потрібно здавати аналізи в лабораторію, щоб видавати результати під копірку? Пять гривень за іголку. десятьь гривень без черги, від 50 до 100 грн на УЗІ. і так у кожному кабінеті і це все у медичній галузі Берегово. Посади перед виїздом в Угорщину для оформлення там пенсії купують за бешені гроші. Наприклад сімя Бонко - який став нач. відділу по охороні здоров*я району, і який не проявив себе на роботі як хіруг і жінка лікар-гінеколог доросла до пенсії і купила посаду заввідділом гінекології. Бо в Угорщину пенсія залежить і від посади. І які вуичновки з доктором Пап,який попався два рази на взятках ?

П
Паціент

Звертайся не звертайся порядка в області чи районі ніколи не буде.До прикладу: в обласній лікарні в очному відділенні де беруть до 8 тис гр. за операцію ока немає нещасного туалету. Ви подивіть, яка вонь там дощата перегородка між М і Ж туалетами від стресу в туалет не можна сходити. .А від вати до пдастиру все купуєш сам. Даже страховий поліс не беруть до уваги. бо їм не вигідно, бо не будуть мати на карман. Я приводив стреньку маму і ми стояли під дверима гол.лікаря підписати документи, тобто дати добро на операцію більше півтори години.А тому лише. що до нього зайшла лікар чи медсестра .а людей зібралося до 20.Це хвилина підпису, даже голову не підняв на хворого.І лише для того, щоб підкреслити важність його персони.

О
опочки

найшли все таки корупціонерку,я давно казав що дограються, так то тота лаборантка не виділяе гроші на медицину, зажала якісь 80 гривню,а сама в отпуск на Мальдіви їздить, а на роботу на Бентлі.

Читайте також