Хустський центр зайнятості почав працювати за новою технологією

6
0

25 квітня 2012 року в Хустському міськрайонному центрі зайнятості відбулося засідання робочої групи Закарпатського обласного центру зайнятості з питань впровадження Єдиної технології надання соціальних послуг населенню (ЄТНаСП).

Члени робочої групи обласного центру зайнятості на чолі з заступником директора Закарпатського обласного центру зайнятості - Лесею Чиняк надали працівникам центру зайнятості методичну допомогу та практичні поради, необхідні для повноцінної роботи відділів.

Перед переходом на нову технологію спеціалісти центру зайнятості вивчили порядок надання соціальних послуг, ознайомилися з перерозподілом функцій, змістом виконання процедур та операцій, які визначені новою технологією обслуговування клієнтів служби зайнятості. Під час підготовки до переходу на ЄТНаСП було багато зроблено, зокрема - оновлено та доповнено інформаційне наповнення функціонально-просторових секторів.
 
Перехід на нову технологію сприяє підвищенню ефективності діяльності служби зайнятості, прискоренню укомплектування вакансій, працевлаштування соціально-вразливих категорій громадян та людей з інвалідністю, у тому числі шляхом посилення персональної відповідальності особистих консультантів при обслуговуванні безробітних та роботодавців.
 
Завдяки ЄТНаСП посилюється особиста відповідальність спеціалістів центрів зайнятості за кінцевий результат їхньої роботи з клієнтами. Відтепер спеціалісти перетворюються на особистих консультантів, які володіють всіма соціальними інструментами, необхідними для прискорення працевлаштування особи чи оперативного укомплектування вакансій, у тому числі, шляхом залучення безробітних до професійного навчання.
 
Це надасть можливість клієнтам служби зайнятості – роботодавцям та шукачам роботи, в мінімальні терміни отримати у свого особистого консультанта повний комплекс соціальних послуг, передбачених законодавством.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також