Хитрий ужгородець заплатив за бензин 250 грн, а заправився на 2 тисячі

12
15

Звісно, співробітники кримінальної поліції розшукали водія автомобіля «Lexus».

До правоохоронців  звернувся працівник однієї з ужгородських заправок та повідомив, що один із їх клієнтів, заплативши 250 гривень, заправив автомобіль бензином А-95 на 2002 гривні та поїхав, не доплативши різницю.

Правоохоронці переглянули записи камер спостереження, встановили автомобіль та водія і розшукали підозрюваного. Ним виявився 44-річний безробітний ужгородець.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 190 Кримінального кодексу України, тобто шахрайство. Заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживання довірою карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Коментарі

ЯГ
я го знаю

то Іван із Миная, бувший гаїшник, типирь сидить на контрабасі, може був піяний та не замітив, но ун хлоп чесний, розщитаеся і покладе заправщикам магарич.

Л
Лоці

Хаххахаха, безробітний на Lexusі??))) Се пипец, я коли не робив та Лексуса не мав, а тепер роблю та тоже не маю, хмммм... може треба йти не робити туда, де цей безробітний?))) І нас таких "безробітних", шо ліс чи тому подібне тирять і за границю возять доста!!! Но не напишуть же шо працює крадачом-контрабандистом, бо такої професії в Україні вроді щи нема, принаймні офіційно))

Р
робот

вижу коментатори дупля в машинах вообще не ріжуть , у всіх нормальних машинах повний бак розрахований +- на 900-1000 км , вот вам і 90 літровий бак , заправив 84 б0 у бакови бов якиїсь остаток , дальше у ціні бензину на наших заправках пощитані і заправщики , чоловік може боти не в курсі правил по яким заправляють , запаравщик забив х...й , та воділа налляв собі кілько влізло і правильно зробив , нехир на роботі спати , в європі на азс де водій сам заправляє , топливо дешевшоє на 10-20 центів , у нас ціна у всіх єнна , а обслуговування різне , слава нації - смерть ворогам

Л
лохотрон

казали бензин дорожать, бо нафта дорожать. нафта впала в 2 рази, а бензин...,

М
Мукачівець

Спме прикольне - безробітний на Lexus! На чому тоді їздять ужгородці, які працюють?! Се Варош мєчти, не то шо наш цуравий Мункач... )))

В
Вася

До "666" Ну я розумію що наприклад дав 200грн, а заправили на 400 - хай беруть шланг і сосуть бензин назад)) Але тут чувак заправив приблизно 84 літри 95 бензина це або бензин возить на мадяри або щось не чисто. Ну мені цікаво що ж це за заправка)

T
The

Назва заправки з лохами?

6
666

Це все брехня, і відповідати за це мають заправщик і та людина яка на касі, а не6езробітній чоловік який попав на таких тупих працівників

П
Пітьо

Ппц то проблеми заправщиків, було і в мене таке поставив пістолет дав 200 грн, а ті олені включили до отбоя, поки взяв собі водичку дійшов до машини то вони роздуплились і грощі почали требувати, а їм кажу денег нет беріть шланг зливайте. Добре шо бензин був дешевий і доплатити лиш 100 грн надо було, а то тож в новостях був би.

ІС
І сміх і гріх

До 666 Логічно ви замітили.я теж то відразу подумала. Напевно коли в бак не ставало почав в кармани заливати.)))))))

6
666

І який це може бути автомобіль в якого стало 84 л. бензину?

В
Вася

Як? Як так він зробив? Ну як!)))) Де то заправка така що заправляєшся, а на касі не видять на скільки ти заправив?))) 2002грн 95 бензина це приблизно 84 літри...))) Відео в студію!

ГК
Город которого нет

Куда не глянь одни аферисты.Между прочим куда смотрит полиция или муниципальная полиция Мукачева когда аферисты в центре латорички людям проходу не дают со своими пробниками типа сурогатных духов.Пристают толкают свой сурогат непонятного качества

6
666

а де дивилися заправщки???? як можна взяти 250 грн. за 10 л. бензину а заправити людину на 2002 грн? причому там чоловік?

0
01

Де така заправка? я тоже хочу заправитися!!!! А робітники заправки що ,,,,,,, ЛОХИ!!!!

Читайте також