Кількість нелегальних мігрантів, які прямують до Словаччини з України, зросла на 50%

10
2

Попри заявлену владою боротьбою з нелегальною міграцією та контрабандою, словацькі правоохоронці констатують: її потік через Закарпаття лише збільшується.

За даними, які оприлюднено Президією поліцейського відділення Уряду прикордонної та міграційної поліції за перше півріччя цього року на території Словаччини затримано 943 нелегальних мігрантів, тоді як за аналогічний період минулого року – лише 498.

Найбільше словацькі правоохоронці затримують нелегальних мігрантів, які прибувають з території України. Цьогоріч за перше півріччя вже затримано 344 «нелегалів», тоді як минулоріч всього 202.

Mukachevo.net

Коментарі

З
Закарпатец

Президент Польши: «Украина должна добровольно вернуть наши земли» «Президент Польши Анджей Дуда призвал поляков быть готовыми к борьбе за возвращение бывших польских земель — Галиции, Волыни и Полесья (в настоящее время Львовская, Тернопольская, Ивано-Франковская, Волынская и Ровненская области)» — передает ведущая авторской программы «Дело для репортера» польского государственного телеканала TVP1 Элизабет Яворович (Elzbieta Jaworowicz)...

ДР
до редакції

А чого не пишите що сьогодні суд, в який подала Балаж Н.Й. та ії вбивця донька Балаж Н.Б. які хотять поновитися на роботі! Що одна хоче поновитися що друга! Напишіть щоб судді боялися брати від них хабарі, та знали що громада за ними спостерігае.

Читайте також