Кількість загиблих від вибуху в Луганську досягла восьми осіб (оновлено)

7
0

Станом на 07:00 19-го січня з-під завалів Луганської міської лікарні №7 бійцями МНС звільнені і врятовані 4 людей. Окрім того рятувальники дістали тіла 8 загиблих, 7 із яких ідентифіковані. Доля 8 людей залишається невідомою.

Роботи з пошуку і найшвидшого порятунку людей з-під завалів тривають безперервно у цілодобовому режимі та позмінно, для чого залучені наявні ресурси МНС, комунальних служб і будівельних організацій. Із аварійної будівлі лікарні була проведена евакуація хворих до інших лікувальних закладів міста.

На ліквідації наслідків надзвичайної ситуації задіяні 138 чоловік особового складу та 25 одиниць техніки. 18-го січня у Луганську пройшло засідання Урядової комісії з розслідування причин та ліквідації наслідків вибуху під головуванням Прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. Рятувальними роботами безпосередньо на місці керує Міністр МНС, голова Урядової комісії Володимир Шандра. В Міністерстві у цілодобовому режимі працює опергрупа. Обласною прокуратурою за фактом НС порушена кримінальна справа.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також