Кількість жертв після ракетного удару в Одесі зросла до 21

20
0

«Крім цього дев?ять поранених залишаються у тяжкому стані», – повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Станом на 9:00 16 березня в лікарнях Одеси залишаються 40 людей, постраждалих унаслідок ракетної атаки, здійсненої російськими військовими 15 березня, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

16 березня в Одесі та області оголошена жалоба за 21 загиблим внаслідок наймасовішого за кількістю жертв російського удару по цьому місту.

Нагадаємо, що 15 березня внаслідок російського ракетного удару по Одесі було пошкоджено цивільну інфраструктуру. За даними ДСНС, на місці влучання виникла пожежа. Після прибуття рятувальників російська армія завдала повторного ракетного удару. Серед загиблих є місцеві жителі, медик і рятувальник, серед потерпілих – дев’ятеро співробітників ДСНС.

Сили оборони півдня повідомили, що РФ застосувала для удару по Одесі балістичні ракети «Іскандер-М». Військові уточнили, що внаслідок атаки зруйнована триповерхова будівля рекреаційного об’єкта, пошкоджені щонайменше 10 приватних будинків, станція техобслуговування, газопровід, авто швидкої допомоги та пожежно-рятувальні автомобілі.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також