Кілометрові черги на кордоні: на угорських КПП на Закарпатті застрягли понад 400 автівок (ФОТО)

17
18

Про ситуацію з чергами на українсько-угорському кордоні повідомили в Держприкордонслужби України.

Раніше Mukachevo.net розповідало про довжелезні черги на угорському кордоні, зокрема на КПП "Лужанка".

Однак, в четвер 10 вересня, черги на угорських пунктах пропуску не зменшились. Відтак, станом на 15 годину на під'їздах до 2 КПП застрягли понад 400 автівок.

Зокрема, найскладнішою ситуація залишається на КПП "Лужанка" де в чергах стоять понад 300 мікроавтобусів та 10 рейсових автобусів.

Трохи краща ситуація на КПП "Тиса", де в заторах простоюють 110 автівок.

Утворення черг пов'язують насамперед з посиленням карантинних обмежень з боку Угорщини.

Також, через зміну маршруту слідування автотранспорту із митного поста «Дякове», що на українсько-румунському кордоні, у зв’язку з посиленням карантинних заходів суміжних румунських служб, які здійснюють більш посилену перевірку документів громадян.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДД
До До Івана 9:40

Може ти і раб. А я працюю на керівній посаді за кордоном і мене поважають мої підлеглі. Заробляв і в Україні достатньо. Але щасливий, що забрався з України саме через таких невдах, як ти: тільки б усім завидувати і всі тобі щось винні, бо ти лузер. Ще трохи і батьків заберу до себе. Тільки жалко нормальних людей в Україні, які з такими, як ти совком, далі будуть змушені жити

ДН
До нижнього допису

Підтримую нижнього дописувача . Але ж кому тут пояснювати . Коментатори - бариги перевізники . Живуть одним -двома днями . "Пожрать , посрать и поспать "

ДІ
До Івана 9:40

На яку ще роботу ? Там їхніх скорочують пачками , а інших не дуже беруть . Соціальні служби і біржі праці спочатку своїх влаштовують , а потім рабів з країн третього світу беруть на тимчасові роботи . Європа готується РЕАЛЬНО до жахливої пандемії covid-19 на кінець року . Очікуються мільони жертв . Вже зараз йдуть повним ходом відповідні заходи . Забули тільки вас повідомити і подзвонити на ваші мобільні .... І це не демагогія , а реальність , на жаль .

М
майдаун

тому шо майдан стояв за карантин і вірус! А поддержовав тот вірус і очіріді на границях сам сорос. Я го відів у корчах под Берегшураньом. від там гойкав Путін дай ми папіря, бо лопуха не найшов.

ЗН
Знай наших!

Все нормально, товариші!!! На лобовому склі бусів у більшості жовто-блакитний прапорець!!! За це стояв Майдан!!! Слава Україні! Героям Слава!

1
111

Який у нас галімий народ. Раз пересечки їм мішали потім євробляхи. Типирь буси. Дібілови мусить шось усе мішати.

ДР
До редакції

Друга фотка то реально актуальний стан?

И
Иван

Ви настільки необразовані, що допусти вас до влади то буде кінець світу. Ви не розумієте що 99% людей в бусах йдуть на роботу. Відповідно завезуть на Україну гроші, тим самим будуть хоть якось тримати економіку. Заборонити треба іностранцям їздити транзитом, от це треба заборонити як варіант посилаючись на вірус. Їхав я вчора через Угорщину. Нормально роблять мадяри. Просто машин легкових як і бусів - уйма. Всякий зброд іде тепер лиш через Закарпаття. Поляки душать, словаки закрились. Вот і маєте черги. З трьох-4 кордонів на один

Ж
Жуй

Друге фото прикольне.Лужанка до велікого рємонта

К
Критик

Занижені дані. Тільки на Тисі https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1041666909603725&id=100012812762250

П
Прохожий

Та де там автомобілі?- там одні буси.....а у них така доля.

Б
Бувалий

Я на сайт до вас зайшов і бутилочку знайшов, на бутилочку присів, зразу все я зрозумів. Що дебільна я всрусня, а в голові моїй - херня. Сратиму тут все одно, все тому що я - лайно.

НЗ
на замiтку

На українському кордонi ввести мiсцевий збiр у фонд природи, по 200 евро з буса , бажаючих везтися бусом буде меньше, черги не будуть так великi, подоружувати стане проще i повiтря стане чистiшим.

Б
Бувалий

У Мукачеві відкривали поремонтовану школу №3. Щирі нікого не пустили з керівництва мадяр на відкриття. Хоча Гроши , тобто кошти Мадярщина дала на ремонт. Я б теж, і Ви теж, після такої пакості, ще б більше мозги чи мізки, Щирим полокали. Як усе за Щирих простий люд платиться мозго..кой. Слава слава слава

З
Золи

Мадьры тоже тупят

В
Во

Лицензия і щас треба, просто ніхто не просить від них всі в дольі!

З
Золи

Надо ввести лицензию на перевозку пассанджеров

B
bobo

предлагаю запретить бусы.это и так всё пиджаки,контрабандисты и т.п.

Читайте також