Кінець "мукачівській справі": Верховний суд відмовив прокурорам у касаційній скарзі

3
14

Про це повідомив адвокат бійців Правого сектору Роман Бухтояров у себе на сторінці у Фейсбук.

— Крапка по мукачівській справі. Верховний суд відмовив прокурорам у касаційній скарзі. Виправдувальний вирок залишився в силі. Вітаю всіх причетних, - написав Роман Бухтояров.

Згодом, Роман Бухтояров ексклюзивно для Мukachevo.net прокоментував вирок Верховного суду.

— Сьогодні Верховний суд відмовив Генеральній прокуратурі у задоволенні їхньої касаційної скарги. Раніше, вони подали апеляцію, але Апеляційний суд повернув їм апеляційну скаргу,  у зв'язку з тим, що вони не дотримались норм кримінального апеляційного закону при подачі апеляційної скарги. Вони оскаржили цю ухвалу апеляційного суду, і сьогодні Верховний суд відмовив їм у задоволенні касаційної скарги.  По суті, тепер в апеляції є  тільки наша апеляційна скарга захисників, яку ми будемо відкликати.  І вирок набуває законної сили, - розповів пан Роман. 

Раніше у ГПУ казали,, що вирок бійцям ПС у "мукачівській справі" занадто м'який.

До цього, судді Мукачівського міськрайонного суду зачитали вирок стосовно 4 бійців Правого Сектору, яких підозрювали у резонансній стрілянині.

Вийшло так, що на той момент бійці ПС вже відбули ув'язнення, яке зараховується як 3 роки і 8 місяців, згідно із т.з. Законом Савченко, коли 1 день в ІТТ зараховується за 2 дні в'язниці.

Іншими словами, всім 4-м підозрюваним зарахували терміни як такі, що відбуті, але вирок може бути оскаржений представниками державного обвинувачення. 

Повну картину того, що відбувалося 11 липня 2015 року можна подивитися у спеціальному матеріалі від Мukachevo.net.

Коментарі

О
Олексій

Бідняка за курицю посадять, вбивць і терористів - відпускають на волю. Здобули, вітаю...

D
dimko

Слава Україні! Нацисти і вбивці цвіт нації!

7
777

Бухтияров балобол. Знову бреше, як і під час процесу. Ніякого виправдального вироку та мне було і не є. Так, поміняли кваліфікації і підігнали під відбуте. Вбивство, що вони скоїли, повісили на померлого Ігнатолю. Це все мутки Києва. Невже ви думали, що касацію прокурори могли випадково не правильно подати?

Ш
Шок

Бля....з кулеметом, автоматами, гранатами у формі стріляли, спалили ментовські машини, ранили ментів, напрягли весь варош... держава потратила гроші на їх поїмку.......А ЇХ ВИПРАВДАЛИ!!!! СЕ ШТО ЗА ІЗДЄВАТЕЛЬСТВО НАД НАРОДОМ???? Не держава, а гуно!

Д2
ДО 222

В Київі, а не в Мукачево наркоторгаши правлять. Наше місто не кивай! тут нормальні люди.

Я
я

До 222.Х&й ти в роті правіть!

(
(•_•)

Це не краiна-це « х@й зна що « !!! Краiна для даунiв та бариг!! Треба з хохляндii валити !!

2
222

В Мукачево нарко торгаши правлять

1
123

Бариг наркобаронив намило мафию хренову депутатську

П
Порох

А хтось сумнівався що вбивці які прийшли до влади на крові посадять вбивць які зробили з мирного міста полігон і вчинили вбивство людини? Так і повинно бути в терористичній державі.

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Це ще не кінець історії. Свої аргументи до апеляційної інстанції не подали шановні Ланьо і Йовбак із колегами по бізнесу. Ще не вечір і не визначено у який бік ще вітер надме.

Я
я

Но тепер ще кось сумніваєся,що майдаун привів і до влади і в Україну матьорих вбивць,терористів. Покриваємі владою,називаючись “псевдопатріотичними” назвами є приватними арміями, а по сумісництву чинять розбій і залякування!Вот за це скакав майдаун. Називати Закони від 16 січня “злочинними”,Закони по яким жиє весь цивілізований Світ і відпускати вбивць ,терористів,які розстрілюють мирне містечко з гранатометів,крупнокаліберних кулеметів із ІГІЛавто-це вже не цинізм,це геноцид!Таку Україну нам не треба!

(
(•_•)

При нормальному уряду, такI « мавпи «, що в клiтцi( там, де iм i мiсце), мотали б строк,-мiнiсус 15 рок.

0
000

Но дуже змістовно. Заголовок довший за статтю.

Читайте також