Кінець шмурдяку: Правоохоронці оштрафували продавців вина на трасі біля Мукачева (ФОТО)

15
22

Рейд по незаконній торгівлі було проведено 25 лютого.

Зазначимо, що на території міста Мукачево на відрізку автодороги Київ-Чоп працювало 7 точок торгівлі продуктами харчування та алкогольними напоями сумнівного походження.

Працівниками поліції було складено адміністративні протоколи за ст. 160 КУпАП. Санкція статті передбачає накладення штрафу від одного до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої.

Адміністративні справи буде передано до Мукачівського міськрайонного суду для вирішення справи по суті.

"З продавцями проведено роз'яснювальні роботи, щодо недопущення повторного правопорушення в подальшому. Кожен з порушників свою вину визнав, про що надав відповідні покази у адміністративних матеріалах", - йдеться у повідомленні Управління муніципальної інспекції.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

А
Антон

Взагалі не розумію як цей шмурдяк продавали досі! Якість його ніхто не гарантує, добре що хтоть люди не осліпли після вживання. Скільки треба виограду та спирту, та яка тоді буде собівартість того що вони називали вином, тоді виникає питання з чого то взагалі зроблене???

ЗС
За справедливість

Бідні муніципали вже ся до паски готовлять... Як усе другої роботи не мавуть, тих ко ся наркотов занимає, рекетом і другими важними ділами, нико не видить, нико не знає...таде, в Мукачеві такого ниє...

СЗ
Слуга Закону

Скажемо відверто та по суті: Цей напій, не має нічого спільного з вином. І те, що воно там у пластиковій тарі під палючим сонцем продавалося роками, скільки себе помню, велике питання якраз до відповідних органів, які це дозволяли. Невже нарешті вирішили зробити те, що давно треба було?? Не маю нічого проти тих людей, що там торгують. Але будь добрий, якщо продаєш вино, то продавай вино, а не цю пародію.

Б
Баба

Закарпатські Винороби ніколи своє вино якоє стоїть 100-150 гривень не продадуть бо на трасі стоять вот такі вот шарлатани які за 50-70 гр за 1 літер шмурдяка продають

М
Місний

30 років там продають ,а лем типирь увіділи їх.

М
Місний

Штраф жосткий -17-119 грн.

В
Володя

Краще випити стаканчик закарпатського кислячка зато знаємо, що натуральноє, чим ваша хімія солодка.

О
ОККО

ГАНЬБА.............. Це прфесіонали

О
Олег

маші українські лікарі вже 26 років як «не клянуться Гіппократом», а складають Клятву лікаря. :-)

В
Ваня

Роботи більше нема як до людей приціпитися. Йдіть ловіть злочинців та наркош а не хваліться що людей поштрафували. В нас не поліція а помойка. Кого кого то треба тих псів на #уй гнати в шию а не людей що стоять при дорозі і нікого не чіпають. Якщо купують от не такий вже і шмурдяк як ви панове пишете. А роботи нема то виживає кожен як може. Таке враження що вбивають когось ви то так роздули.

5
555

А ті што наркотики продавуть, ім тоже жити треба, но нє? А ліки за што купувати будуть?

М
Мукачівка

Це Параша а не вино вибачте. А гриби такі самі

7
777

то ушитко путін мутить

І
Іра

Я би то вино ніколи не купила. Фу

В
Вінченцо

Давно треба було закрити то позорище! Приїзжі люди думають шо то вино та купують!

П
Пішті

То там майже з кулемета стріляли ! А типирь міліцішти стрілявуть на жебраку !

Д
Дідо

То не вино. Вино на сонці у фляшках пласмасових спортилося би за такий час. Портять лиш імідж закарпатському вину. Бо туристи коли купляють та думають шо то все вино такоє на Закарпатті

К
Клоуни

А скількох жаба задавила, но продавали собі, не любиться - не беріть. Мені їхню продукцію не треба, та то не значить ош нараз треба їх закрити. Ліси вирубані, незаконні газові/нафтові великі захисники не видять. Мукачево нет, а ви нашо там вино "сумнівне" брали? Шмурдяк любите?

М
Маші

То шо у супермаркетах прострочені продукти продають ,переклеюють стікери та то нико не видить ,шо за держава срана ,та ко жирує та не імляться до нього ,а ковдоша гет ще май затоптати най з голоду умирать ,а за шо ліки купляти ,не дай Боже захворіти та і кишки із тя утрясуть ісі дохтори наші ,шо клятву Гіппократа давали

М
Мукачівець

Сьогодні всім дружнім відділком поліції буде проводитись ліквідація конфіскату. Лишіть хоч одну пляшку з уліками для розгляду справи судді. Ви вже всі злочини розкрили, всіх бариг посадили і у місті ідеальний порядок, щоб приколупуватися до жебраків? Не совісті не честі.

В
Ваня

А із чого людям жити ,заклялибися ,тать най ідуть наркоманів і злодіїв імати

СА
Созвєздіє АльЗЕбаран

Се Ержія з Чинадійова. Два роки назад брав ям у ниї вино на похмельє. Шмурдяк самий настоящій. Айбо бояв ям ся пожалувати на ниї бо над нив вісів плакат ЗЕкоманда.

Читайте також