Клімкін назвав реальну кількість угорців на Закарпатті (ВІДЕО)

9
31

Павло Клімкін у розмові з главою МЗС Угорщини Петером Сійярто заявив про зменшення кількості закарпатських угорців через міграцію.

Про це йшлося у розмові двох міністрів МЗС на полях зустрічей ОБСЄ. 

За словами міністра Павла Клімкіна, на Закарпатті вже не проживає навіть 100 тисяч етнічних угорців. 

- Міністерську зустріч ОБСЄ завершуємо на позитиві. Приємна розмова з угорським колегою Петером Сіярто. Етнічних угорців на Закарпатті вже не 150 тис і навіть не 100 тис. Люди залишають регіон. Наше спільне з Угорщиною завдання - підтримати та допомогти громадам, - написав він у своєму Twitter.

Коментарі

Д1
до 11.12.2017 00:16

Хах) на то воно і мадяр шоб нічого не розуміти))) УПА воювала проти всіх і проти вас -циган фашиських і проти красних, воювала навіть тоді коли шансів уже не було, ще 10 років після 2СВ. А шо цигани мадярські в 58-му?-всрались за тиждень.. То лиш Велика Гугнарія стала раком спочатку перед Гітлером в потім перед СРСР. З фашистів зразу перекрасились у коміністи- але така доля всіх малих народів світу- бути завжди раком- з цього положення вам уже не вийти... Закарпатці гарно показали за кого вони воювали- На Красному Полі- цигане мадярський...

ДВ
дєди воєвалі

до 11.12.2017 11:46: Кацап, а куда ти відніс україномовне населення України і зокрема закарпатців, які воювали за мадярів, за чехів і за комуністів СССР?

Д1
до 11.12.2017 00:16

Так всі знають як ви галичани боролися і вмирали під час 2-ї світової, на подобі: Гей Василью! Влада змінюється, а змінюється, так давай прапор міняй! головне щоб нам "сиктим" не зробили і завжди при владі були! A хто помирав то російськомовне населення східної частини України. Там де ви їх і зараз намагаєтеся українізувати. А з приводу Гунгаріі - тобі відморозок, до них як на четверінках до Китаю.

ДЛ
до Льотчика

На то ти і мадяр шо бути таким тупорилим:)) Дивізія СС Галичина це 10тисяч одурачених людей... А от Мадяри у 2й світовій це ціла держава яка брала за щоку від Гітлера)) Такшо іди мадяре циганський шукай своїх родичів в степах України.... Цигане мадярський -якшо не розумієш пояснюю в останній раз- Українців у бородьбі з фашистами у 2СВ погинуло більше ніж вся ваша вонюча гунгарія разом взята... Такшо не вонючому мадяру розказувати нас хто є фашисти

Л
льотчик

до отморозка 10.12.2017 20:07 Подивись своїх кумир, а може найдеш своїх родичів між ними? Більше 25-ти нацистів оффіцеров з SS- дивізії Галичина (галичани) ховалися в Англії після 2-ї світової війни. Деякі були осужедні за звірство і за геноцид. https://www.thesun.co.uk/news/1531654/nazi-veterans-of-hitlers-murderous-waffen-ss-are-alive-and-well-and-living-in-the-uk/

КС
Карпато словин

Ой злився- розкажуєш про якихось карпато словинів- дуже у стилі історії днр похоже... послухай ти 45-річне недорозуміння- пнх сам- гарантую тобі почув би вживу від тебе такі слова і то як ти говориш- слово Окрайина морду би тобі розмазав. На закарпатті є русини, русинами же називали всіх українців колись, ми ходимосв одну церкву, носимо одинакові імена говоримо одною мовою- такшо тобі су*ко не вдасться внести розбрат у нас. Час коли українці були толерантні закінчився в 2014 році. Тепер тільки масаж голови за допомогою ніг таким як ти.

К-
Карпато - словин

Вуйкьі за перевалом ! Сам ти є старьій пердун ! Мині 45 годuв ! У всьому другому ПНХ !

ДК
До карпато словинови

Яка бригада,рік, де служив, в яких гарячих точках був. Доки ти су*комне навчишся писати своло Україна правильно- доти тобі спуску не буде. Карпато недоранодний словине.

ДК
До карпато словина

послухай вуйку- видно шо ти старий пердун по тому як викладаєш свої думки. Ти мені не будеш розказувати як я маю говорити про свою державу в своїй країні. Розкажи краще шо таке карпато словин)) шо то за народ, де цого сожна побачити на закарпатті-(я сам зі закарпаття якшо шось) якшо це народ такий він мвє мати свою історію, свою державу навіть в колишньому, свою мову і тд і тп. Тобі в морду треба дати тільки за то як ти пишеш слово Україна.. в ньому видно все твоє нєвєжество тупість і відсталість. Нинависті до русинської ти не дочекаєшся- тти би цього дуже хотів- ізза таких слів як - пак яйно і тд - закарпатський діалект ніколи не стане окремою мовою. І поясни чому коли русини пробували сворити свою державу - то вона називалась Карпатська Україна.

К-
Карпато - словин

Панночку : чесно вповісти ,я ни знаву чи йсе прокацапськьій троль ,чи ура - шовініст . Я єдно ни годен похопити ,ош ушиткі вароші Украйиньі міліонникьі ,повторяву ушиткі ,говорять на русском язьіке , и столичньій варош Кийїв и тот говорить на русском язьіке ,а они лим мадяр ,котрьіх крьіхту ся пстало ,увиділи . И вчинили з того такоє гойкання тай сваду .

Z
Zoltan

До 13 38: я не писал о том, сколько нас, венгров на самом деле, я писaл, что Климкин нас – когда лично проводил перепись населения - обошел: меня, жену, трих детей, зятя, и двух внучек :)

К-
Карпато - словин

Щодо захисту України , то дуже много і моїх земляків зі зброєю в руках їі захищало , і много загибло ..... Захищав від сповзання до московії її і я , так што закрий свій писок шовіністичний !

К
карпато-словинови

Панночку, а Ви нигда не припускали, што Вас провокує обичний кацапський тролль? Судячм по коментам, на сьому сайті їх цілоє кодло.

К-
Карпато - словин

Московитсько більшовицька аргументація "если вьі не с нами ,то против нас ". Так само яе і ви шовіністи звинувачуєте нас шо ми " готові померти щоб ,увага !!!???? , бути мадярськими холуями, так само московити в інеті звинувачують українців , що ті ладні стати польськими холуями , і тому подібне . Я ж пишу що ви з московськими шовіністами брати по духу ! Та сама ненависть !!!!

К-
Карпато - словин

Нима смисла ШОВІНІСТУ щось пояснювати ! Ти сам перечитай ,повний НЕНАВИСТЮ до місцевої мови свій допис .То ти Ненавидиш , щось інше ни схоже на тебе !!!! Я николи ни бов ботом ! А якшо і одіваю вишиванку то виключно нашого карпато -словинського народу ,( його щи називають русинським ) , хоча йсе ниє так . Ти неуче хоть читав Котляревського в оригіналі "Енеїду "? Знаєш шовіністе ,я свої дописи пишу ни для вас ,а для своїх земляків ! Котрі щи ни забули ,що они один з словинських народів . А то шоти наш язьік називаш російським словом " убожество " лиш показує твоє хамство і шовіністичність , тобто ненависть . Ти і тобі подібні є копією москалів -шовіністів , та сама аргументація .

ДК
до Карпато - словин

Ти краще про свою "Карпато - словинську" розкажи))) Більшого убожества як твоє "карпапто-словинське наречіє" - важко і придумати... І поясни що це таке- карпато словин???? ще раз повторюю. Бред написаний нище смішно навіть коментувати. Сучасна Українська мова у тому вигляді як вони виглядає тепер була відображена ще у 18 столітті у працях Котляревського за багато батаго років як народився класик російської мови Пушкін(между прочім) Канешно можна тут до усрачки повторювати шо України "нигда не боло и не боде"... . Україна що б вирватись з лап москалів воює зі зброєю в руках. Так робити всі нації. А ти Карпато -словин готовий померти за те шо б бути мадярський холуєм чи ні? Якшо ти не бот- то ти кончений маргінал- судьба якого все життя ненавидіти людей серед яких живеш і навіть боятись комусь це сказати- лише не як на сайті тут... Коли років через 10 україна вибереться з тої ями в яку попала- си су*ко перший надінеш вишиванку... Але буде пізно

К-
Карпато - словин

Київський митрополит Гавриїл Кременецький характеризує українську мову як "простонародну ,тутешню ,змішане наречие з польськими і словянськими словами ". До 02.08 не впізнаєш себе ? Автор першої граматики украінської мови Павловський в 1918 році мотивував свій труд суто антикварними мотивамит, називаючи українську мову " ни живою ни мертвою , исчезаючим наречием " . Я привів цитати лиш двох українців . А росіяни про українську "малоросійськое наречіе ", ну шо впізнаєш себе 02.08 ? Поляки про українську " мова хлопська " , а тут ? впізнаєте себе "урра" "патріоти " ?

Zoltan не звізди

Клімкін не Клімкін.... Айбо мадяру на Закарпатті уже давно не 150 тис. Тай населення України - не 40 млн.

Z
Zoltan

Климкин проходил по венгерским селам, и лично считал нас. Нас правда обошел, вся семья была или на работе, или в школе. Так что пан министр, додавте еще 8 граждан-венгров!

ДН
дійсьно не поймуть

дісвітелно, селянство не понімавуть, що не існує ніякої тіпа "української мови", це всього навсього перекручене наречіє малоросского єзика с включеніями слов с польского, белорусскаго і разних тюркских народов(напр. слово майдан, шаривари), которіе всегда населяли територію окраіни

ДК
до Карпато - словин

Ти Карпато - словин? А це шо таке? Де таке є? Пишеш з такими помилками по ппц. Краще би не позорився тут)) ЧИ то тіпа русиньска? Немає русинської мови)) Є закарпатський діалект- і вся його оригінальність це слова з мадярської, чеської і румунської у одному флаконі... Шо б тебе "карпато-недорозуміння" не поняли треба більше старатись - по принципу пишу українською і шо б чим більше помилок))) Може дійсьно не поймуть і подумають шо це не українська... Ох це селянство....

К-
Карпато - словин

До Свуй : має мадяр и украйинськьій паспорт дати мадярярам ,обьі му штамп ударили в украйинськьій паспорт .

С
Свуй

Мадяр уїхав з україни на українському паспорті а до мадярів заїхав на мадярському.

С
Свуй

Звідки такі дані? 09.12.2017 15:28 Уткі беруться такі тормоза оби такоє писати ?Яку ти статистику учиш тормозе ? Ти тормоз ? А де статистика кулько достало у Закарпатті мадярського громадянства ? Статист тормознутий.

ДЗ
До звідки дані

Кому ви пояснюєте? Тут тільки скиглити знають.

ЗТ
Звідки такі дані?

Пояснюю для тих хто не вчив статистику. При виізді за кордон украіни кожен громадянин проводиться по базі данних. Це означає, що там веазується візд і виізд. Не важко порахувати і термін перебування за межами краіни. Існує похибка. Но іі також можна порахувати. Можна прорахувати і прогнози які очікуються. Тренд формує тенденцію. Не думайте що у владі сидять повні бовдури. Просто ім поки нічого не залишається робити як відпустити своіх на заробітки тому що великі потоки грошей в украіну з ес.

АМ
ай маладець

скоро не лиш мадяру, туй ся не лишить і українцю, по селах лиш пенсіонери і школярі,военкомат глядае призовнику, а вони на заробітках, та влада ся возмущае, чом то молодь не хоче робити за їду, як їх батьки працювали, а типирь мають пенсії що і на їду не хватае.

Ф
Фаттів

До Майдаун нетреба мені росказовати яе і ко жиє. Я вижу то еаждий день Так як на україні жебротно нико нежиє у мадярщині.

М
Мадяр

Клімкін як мольфар усьо видить наперед -переписі небуло з образованія України а він уже всьо пораховав.....лем єден вопрос до нього куда пораховав русинські UTLEVEL

М
Майдаун

Фатьов зі Львова праий ,у мадярщині теж така сітуація.Мадярщина взагалі 2 держави у одній західна угорщина ,файні дороги,дома,машини,східна майже як україна ,залатані дорогм малі будинки,старі іномарки

СВ
Счетовод Вотруба

Краще б корупціонерів та наркош порахував

Читайте також