Клімкін після візиту на Закарпаття змінив думку про угорців (ВІДЕО)

14
24

Міністр зауважив, що для угорської меншини поки що зроблено недостатньо.

Про це Павло Клімкін заявив у своєму відеоблозі, підсумовуючи результати робочої поїздки на Закарпаття. 

- Маємо визнати, що недостатньо зробили для угорської громади. Але зараз якраз є шанс із цим надолужити, - уточнює міністр МЗС.

Павло Клімкін розкритикував підходи і методику навчального процесу в угорськомовних школах Закарпаття, де не заохочують вивчати українську мову. 

- Немає вчителів, немає підручників, немає того простору спілкування", - відзначив міністр, додавши, що в угорській меншині добре розуміють, що "без української мови шляху вперед немає".

Тим часом, Клімкін гарантував Румунії, що новий закон про освіту не обмежить мовні права нацменшин

Коментарі

М
Мойсей

Та яка різниця як хто де живе.... Таке враження шо за лишні 100-200 баксів до зарплати тут деякі не те що Родіну- маму продадуть... Є люди хапуги яким гроші давай а є люди які Родіну за будь які гроші не продадуть.. Тепер реформа - всі гроші в більшості лишаються в місцевих радах- так ідіть і наводіть порядок... а то читаєш Вас холуїв- тільки ниєте і чекаєте коли до Вас пан прийде- і покаже як вам жити треба.

М
мукачівець

гавноген троль і провокатор..не корміть троля.ігноруйте все шо заперевальное гавно тут пише

Т
Тарас

До 1111...Взагалом ви праві але думаю все ж таке працююча людина в угорщіни краще проживе.Більше робочих місць,мінімалка 400 євро,приміром знайомий далекобійник працює в угорщині у великій компанії має 2000 євро,так само і на будівництві ті 800 баксів заробиш.Не західна Європа але ж все таки трохи вищій рівень життя

1
1111

Кожна людина яка проживає в державі має знати, і розуміти державну мову. Яка б це держава не була. Україна чи Зімбабве. А хто працює той буде мати і в Україні,і в Угорщині, і в Англії. Ніде просто так нічого ніхто нікому не дасть. P.S. Хоча в Угорщині я кращого рівня життя не бачу. Хто працює і старається - цей має, так само і в Україні.

К
Кесенем

З майданутими коментаторами не варто розмовляти мовою аргументів, бо їм промила мізки дегенеративна пропаганда.

Т
Тарас

До Євген.....От бачиш Евген нич проти мого коментаря ,тільки на особистості перейшов ни не можеш відповісти ,думаю сам і розумієш що країна твоя це НІЩО!

К-
Карпато - словин

Што тьі всіх сміттям називаш , гавкотіти ,базікати , здійняли гавкіт ..... ИДИ СЯ ЛІЧИ ТЬІ ДИБІЛЕ !!!!!!!!!!!!! Уд шовінізма , уд дурости .... ЛИМ ся сумніваву ,што улічать . Исе ни лічиться . ТА тьі є корисньій ідіот Путіна . После такьіх слів ги тьі дурню пишеш , мадяри котрі бьіли нийтральні до Україньі , будуть из за такьіх ги тьі держати ї за ворога .

Є
Євген

І вилізло гавкотіти усіляке сміття "тарас"&"Zoltan" найняте за рублі/форинти, бо нараші євро/доларів обмаль. Кумедно - здійняли гавкіт, як на собачому весіллі, аби відволікти увагу від того, як Клімкін дипломатично натицяв носом неуків-нацменів завірених, яким замало уваги приділяли, аби вони повноцінними громадянами України стали...От у чому суть Закону про Освіту - аби усі недоліки було виправлено. Гг.

Т
Тарас

До Євгена....Україна за рівнем життя на рівні Замбії та Того цим все сказано ковдуше ,можеш тільки слюною бризгати більш нич .Ти ніхто і держава твоя ніщо біля мадярів ви букашки

Z
Zoltan

Евген, цитирую: - Немає вчителів, немає підручників, немає того простору спілкування" - відзначив міністр. Если провели бы эту же консультацию до принятия закона, может не родился бы 7-мой параграф и Украина не перессорилась бы со своими соседами, ведь специалисты/педагоги венгерских школ уже годами говорят то же самое, что теперь Климкин "открыл". Но политикам нужен был "враг", чтобы граждане не интересовались ихними грязными делами. Больше чем уверен, что его слова а на этот раз не истинные, он хочет успокоить и венгров Подкарпаттье и Будапешт, но по сути все остается по прежнему!

*
*****

Дуже виважений коментар від П.Клімкіна.Респект.

Є
Євген

До баламута Карпато-словин. Фактом є те, що вакансії редакторо/кореспондентів mukachevo.net дискредитованих наразі є ще вільними. І таке буде досить довго тривати, чим Ви й користаєтеся до сих пір безкарно. Далі буде.

К-
Карпато - словин

Короче хлопці , всьо як бьіло так ся и лишать . Годнисьте писати щи ко кuлько годен , и кому ся што любить .

ВА
в а

ТАРАС ТИ ПРАВ

Є
Євген

До Zoltan. Мушу зосередити Вашу увагу на тому факті, що висновків Венеціанської комісії щененема. як і вердикту по рейсу MH 17, але нараші вже метушаться, як курки з обрубаною головою.

Є
Євген

До "тарас" - у кремлівських методичках саме по те і йдеться про що Ви виопорожнилися. У Вас на всі боки стирчать лапті колорадські, аквафреш і балалайки.

Z
Zoltan

Как русские говорят: после боя кулаками не машут, или как венгры: eso utan koponyeg. Короче: до принятыия закона надо было познакомиться с проблемами и "понять" венгров и других нацменшин!

Ж
Жжж

Зато почали хоть подеколи казати своє я.А то пернула мадярота і Украіна так вже і робить

Т
Тарас

До Євгена..Який він дипломат?Україна за останні 3 місяці зуміла пересваритися з Польшею,Угорщиною,Білорусю,та Сербією......Не дипломат Клімкін як і Україна не держава

В
Вася

Обісрався картавий, дав задню.

Є
Євген

Клімкін більше відповідає визначенню "дипломат" ніж істеричні перекупки ринкові лавровського вишколу Ващиковський та Сіярто. Цілком професійний та виважений підхід - належить робити більше...як ліквідацію неписемності наприклад.

М
мукачівець

обосрався чугункін..наклав у шаровари..

2
22:23

Ни свестали а свистали.А што піллого ош у Європу.

С
Свуй

Та свестали всі на твою мову. І так всі їдуть у європу .

Читайте також