Клімкін провів консультації з Непоп і зібрався на Закарпаття та у Будапешт

10
7

Про намір продовжити та розширити діалог щодо нового закону про освіту міністр МЗС України акцентував у своєму Twitter, утім не уточнив, коли саме має відбутися його візит до Угорщини.

– Позиція України щодо відносин з Угорщиною незмінна - ми готові до конструктивного обговорення всіх питань, – зауважив Павло Клімкін у четвер, 28 вересня. Того ж дня він мав зустріч з послом України в Угорщині Любов Непоп. – Розраховую на результативний візит до Будапешта. Підтверджую свою пропозицію угорському колезі разом поїхати до Дебреценського ун-ту і Закарпаття.

Нагадаємо, що офіційний Будапешт дуже різко відреагував на підписання закону про освіту Порошенком.

 

Коментарі

Z
Zoltan

Интересно, на каком языке консултировал?

0
07:04

Вонюша из 1 жовтня Євросоюз ще більше відкрив свої ринки для сільгосппродукції із України.А ведь ты Вонюша знаеш превосходное качество украинских продтоваров.І то що Україна величезний конкурент для продтоварів,багатьом не подобається.У тому числі і мадярам.Але вільний ринок Євросоюзу все поставить на місце.Ти краще переживай за нафту,величезні міста світу переходять на електрокари.Вашая выкопная экономика вас уже не потянет.

С
Свуй

До вася 01.10.2017 06:51 Чиляднику гуцульский по собі не суди нигда других.

ВА
в а

клімкін найбися розобра з референдумом 1991р коли я и всі кого я знаву голосували за вільну уккраіну и автономію закарпаття у складі украіни

Н
нуя

Министры не делайте глупости. От вас откажутся не только эти три европейские страны но и больше. И потом народ вам этого не простит что не попали в ЕС. Будет больно.

В
вася

Свуй не лезь на куй.

С
Свуй

Чилядь кось кликав отих клоуну з кийова ? Яку галибу лізуть до нас ? Най там газууть у крим з донецьком.

Читайте також