Клімкін відвідав ромський табір в Ужгороді (ФОТО)

30
8

Про це розповів та опублікував світлини у мережі Фейсбук правозахисник ромської меншини Мирослав Горват.

Зазначимо, вчора 13 жовтня Міністр закордонних справ України Павло Клімкін приїхав в Ужгород на запрошення представників угорської нацменшини обговорити гострі питання які виникли між Україною та Угорщиною.

Одразу після конференції Павло Клімкін завітав до ромського поселення на вулиці Тельмана. У ході зустрічі він поспілкувався з місцевими мешканцями табору. Також відвідав ромську церкву та обговорив становище ромів у Закарпатті та Ужгороді.

— Це, мабуть, перший міністр який завітав до ромського поселення в Ужгороді. Було би добре, якби чиновники такого рівня частіше бачили на власні очі як живуть роми у ромських поселень, - розповідає Мирослав Горват.

Коментарі

З
Закарпатець

Чому його не повези у Підвиноградів ... ?

М
Мішо

Най би там лишився жити хоть на тиждень. Інакше б говорив

1
1234

Пішов просити ромський паспорт.

І
Інспектору

Респект . Молодець, краще не придумаєш

ІГ
Інспектор Голубка)

Завітав туди де скоро буде мешкати.

В
Верховинець

Клімкін - міністр здорової людини. Більше б таких міністрів як він, Омелян, Супрун та вже відсторонений Данилюк, тоді буде толк.

1
17

Много честі козлови

Т
Тетяна

Була б краще, аби ціх тварин виселили куди найдалі та відгородивши залізним парканом, лишили б здобувати своїєю працею їжу! Як вони живуть у поселеннях??? Як собі зробили життя, так і живуть! Хто їм повинен прийти помити їх дітей та пики? МИ? Чи може матері тих дітей, яких вони забили на Театральній? Ми їх утримуємо на свої податки. Вони множаться, зжираючі дитячі кошти, які недоотримують пенсіонери, які все життя пропрацювали! Мерзота!

Читайте також