"Клімкін визнав, що в Україні не заборонене володіння паспортом іншої держави" - МЗС Угорщини

16
4

Державний секретар МЗС Угорщини Томаш Менцер заявив на прес-конференції, що нападки на закарпатських угорців "вийшли на новий рівень", коли українська спецслужба здійснила акт таємної зйомки у Генеральному консульстві Угорщини в Берегові.

При цьому, здійснено це "порушуючи всі письмові та неписані дипломатичні правила", - сказав він.

Зокрема він розповів про результати зустрічі голови угорського відомства Петера Сійярто з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним під час Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку в середу.

За словами Менцера, український міністр визнав, що (в Україні) немає закону, який забороняє володіння та передачу паспорта іншої країни. І додав, що не існує вимоги, що про наявність паспорту іншої країни потрібно повідомляти.

Він зазначив, що губернатор Закарпаття Геннадій Москаль нещодавно повідомив про те, що принаймні половина українських законодавців мають друге громадянство.

"У світлі цього нападки на угорців є особливо неприйнятними", - наголосив Менцер.

Коментарі

М
Моріка

Но, відпустила клепка сегиня. ще викиньте і забудьте ту дурну затєю з освітою і мовою. буде більше шансу пройти вибори.

Ш
Шоні

Забрали шо люди втечуть,вот і бійтеся, якщо такі будуть ціни на комуналки,то і стануть. Я підприємець,но коли приходить зима мені страшно за рахунки газу,що дома що на роботі.А в мене двоє дітей,яких треба одіти,обути,накормити,та ще за той чортів газ заплатити. А другі ,які лише робітники,на зиму,чи там весною так і їдуть щоб заплатити за газ,щоб квартиру чи будинок не забрали із за чортових рахунків на газ.

K
korchi

а чого имилися лем до мадярщини ? чого не имилися до израелю , кіпра , канади , румуніі ....поізд уже поіхав , то треба боло робити шось давно ..типирь лем еден путь , указати шо украіна строіть дитсадки , дороги , зарплати подняла до европейських ...

Р
Русин

Визнав???? І нашто было миринджити? Но ты Клімкін чорт нагуляный

Читайте також