Клопотання про запобіжний захід меру Чопа та спільникам вже у суді

10
0

Обрання запобіжного заходу з можливістю внесення застави слідчий суддя розгляне стосовно кожного з трьох підозрюваних окремо.

Про це Mukachevo.net підтвердили  в Ужгородському міськрайонному суді, де і розглядатимуть міру обрання запобіжного заходу підозрюваним у корупційній схемі - меру Чопа Валерію Самардаку, міському архітектору Денису Ганзелу та депутату міськради Віталію Русину. 

Клопотання про обрання запобіжного заходу до суду передали слідчі прокуратури Закарпатської області. 

— Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою. Забезпечимо максимальну прозорість процесу та відповідно,винесення справедливого рішення судом., - цитує суддю Шепетко прокуратура.

Розгляд проводитиме слідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду по кожному підозрюваному окремо. 

На мера Чопа, чиновника міськради та місцевого депутата відкритого крмінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України - Одержання хабара в особливо великому розмірі службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як відомо, меру Чопа Валерію Самардаку та його спільникам офіційно оголошено підозру

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також