Кличко бився до кінця, але все ж програв Джошуа – нокаутом (ФОТО, ВІДЕО)

9
33

Українець доволі грамотно вів увесь бій, але пропустив 2 масовані атаки британця, і після другої такої атаки, Кличко двічі побував у нокдауні і зрештою рефері зупинив бій на користь Джошуа.

Кличко дуже грамотно почав бій, починаючи кожен з раундів стрімкою атакою та ударом з правої. Однак, у 5 раунді зненацька Ентоні Джошуа пішов хоч у хаотичну, але стрімку атаку – і Володимир опинився у нокдауні. Але в цьому ж раунді Кличко відновився і кілька разів добряче влучив у британця. І вже у 6-ому раунді потужним ударом правою відправив Джошуа здавалося би у нокаут, але вийшов лише нокдаун. На жаль, Володимир не зміг добити суперника.

Наступні раунди йшли як перші 4, але в 11 Ентоні Джошуа знову пішов у масовану атаку і добряче влучив аперкотом. Після цього британець двічі відправляв українця в нокдаун і зрештою арбітр зупинив бій.

Дуже шкода. Володимир Кличко провів чудовий бій, тримав удар, але зрештою поступився.

Коментарі

О
Ондеки

Єврогейорієнтовані Клички тупуваті, не розуміють, що бійцівський дар їм передано від, переважно, слов"янських предків, тому вони часто безвідповідальні.

Х
ххх

се шось е.се на кличка непохожое.увін усе держав усьо под контрольом до тритього раунда.БАБЛО ЧУДЕСА РОБИТЬ.

*
*****

Василю, йди проспися.... Клички-Чемпіони ,хто б там що не писав.

0
09.53

іш страву , слухай звук і провітрюй свою музику...

5
55555

Не вже все перемагати, прийде час треба буде i вмирати, це вiдноситься до кожного, це життя! Пройшов час у славi але достатньо одної поразки, люди забувають, це життя! Вiчних чемпiонiв не буває.

ДВ
До Василь

Ганьба Повєткіна чекать усю кримлядську кагибісьську свору уєнно из такими ни х-о-л-у-я-м-и ги ти . Ти ни Василь а кацапський Василий , який косить пуд закарпатця . І усі твої коменти мавуть лиш силу звука уд страви закарпатської , пасулі із капустов .

В
Василь

До"До15:23" Рогатенькій,у мене для тебе погані старості: "бій" з Повєткіним - це прихований хабар: громадянин Кличко тоді отримав рекордний гонорар в 17 млн.дол. від....росіян. А тепер подумай своєї першої жопой,яка знаходиться там,де у вменяємих горожан з хорошим вихованням і освітою знаходиться голова з мозгами,над тим яку посаду займає зацікавлена ??в цёму хабарі особа - старший "брат за брата"...Починаєш здогадуватися,що росіяни зажадають за ці 17 млн.дол.(а,можливо,і значно більше,або просто доплатять) тоді,коли їм буде потрібно? Скажімо від Балоги - в т.ч.за "врятовані" 150 млн.євро в 2009-му - зажадали пропхати Гелетея на посаду МО,що спричинило за собою повний розгром ВСУ в серпні-вересні 2014 р. Ви,селюки і ваші холуї,гнилі і тупі шкури;питання,коли і кого типовий рагуль зрадить за долЯри - це тільки питання часу,але не події: рагуль зрадить обов'язково. Всіх. А брати Кличко - взагалi не українцi,а громадяни Німеччини,до Борисполя їм їхати від сили годину...Думай рог,думай)))

ДК
До Кравчука

Да ти правий кДичко точно чемпіон))))

НТ
не трезвий

завдяки Кличкам,Американці відкрили карту і почали шукати на ній Україну!!!дякуємо брати!!!!!

НТ
не трезвий

незнаю ко шо каже....я хочі никав бой трезвим,мені сись американець дууже напоминає руського вождя.....дуже похожоє на вову.....я не робот

І
Іван

Так Клички це легенда боксу і хвала їм і честь-але є ще один момент вийти вчасно з спорту як то кажуть *з гордо піднятою головою* бо молодь росте на ринзі робляться сильніші вік своє бере Володя це неврахував чому......

Й
Йончі

Україна в позитивному плані відома на увесь світ завдяки Кличкам та Шеві. Хоча б це потрібно цінувати.

Д
до17.07

тебе кось точно ударив,шкода тя...

Р
руснак

ще єден мер з отбитими мозгами буде...зоопарк..а не держава

ДМ
до марги -16-25

клячки лем валолвшні голяком фоткатися в журналах для пі..сів..то їх рівень..затчи вонячку і жуй гіно мовчки

Я
я

Люди, пишіть грамтно, блювати хочеться з вашої писанини...

М
мукачівець

а до чого туй поветкін?майдануті уже не знають,шо писати..добре шо не путін го натовк

Д
До15:23

Слухай СПРАВЖНЯ mARGO,доста йинного ош Натовк писок поветкіну-ПОМЕТКІНУ из страны ДУРАКОВ . І дали булиби кацапи золота ни єден міх ,ни йинну тону , оби ото ПОМЕТКІНО прославило СТРАНУ ДУРАКОВ на світ.Утри очко своє "ПРАВДОВ"тай занімій.

Л
Лара

сумно..(( колись цей день мав настати, але Кличко - молодець, чемпіон, справжня ЛЕГЕНДА боксу ! стільки років перемагав !

ДМ
до марги 11-07

клячко-коррі сандерс.сандерсу 41,нокдаун в першому раунді.шо іщи марго повіш за очко?коли виставили не мішок для биття,тоді наваляли "великому" боксеру по саме німагу..обтікай

П
Пишти

Кличко дырявое очко

Л
лала

так слухайте,чи читайте ви вси тут делеговани...Клички-це вже легенда....а що до людей:тому у нас и така держава,порядки и все,що з цим пов"язано..бо що е держава?це люди....шо хотили,натворили,на шо повелись-то и мають...натворять,а пак скулять!робить висновок,коли у нас перстане бути гондурасейшн...

VV
V V K

Анализуючи цей поєдинок можна сказати лиш одне, що Кличко - STARR. SUPER STARR.

ДС
До Спостерігач

Правильно буде не вот , а от . І народ у нас не поганий . При любому розкладі , заслуга братів Кличків превеличезна . А вживати слово *СМІТТЯ* до собі подібних може тільки*СМІТТЯ*.

М
Месний

Клички красавчики!!!

1
11

НАШЕ ПОКОЛІННЯ ВИРОСЛО НА КЛИЧКАХ ШКОЛА УНІВЕ ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ УЖЕ 20 РОКІВ МАЙЖЕ ПРОЙШЛО!!!!!! ДЯКУЮ ВАМ БРАТАМ КЛИЧКО!!!! ВИ БУЛИ ЕПОХОЮ БОКСУ ВИ НЕ ІДЕАЛЬНІ АЛЕ НАСТОЯЩІ!!! ІДЕАЛЬНИХ НЕ БУВАЄ!!! ДЯКУЮ ВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

С
Спостерігач

Вот така в нас нація , коли людина яка 10 років була абсолютним чемпіоном в супер-тяжкій вазі програла , зразу почали поливати брудом. І це стосуеться всіх напрямків. Наші люди не вміють виражати свою думку без цензури, і зовсім не виховані одним словом *СМІТТЯ*.

К
КЕНТ

Козли ви тупорилі!!!!!! ВОЛОДЯ більше 10 років гасив всіх подряд білих , чорних , жовтих вже не знали ,кого де з пальми яку малфу зняти шоб його остановити і тепер у 41 рік виглядів достойно проти набагато молодщого чемпіона , і лише гниль пуста і продажна може подібне писати . Кличко назавжди залишиться ЧЕМПІОНОМ !1!

С
Сміх

Вам смолякам далеко до Кличка, ніхто не може бути не переможним, Володя молодець, але час йти на пенсію)

ТП
трьом писакам

Попробуйте самі досягнути рівня Кличка, а писати нижченаведене багато розуму не потрібно.

7
77

Поіздівалися із пенсіонера на цілий світ. Докус совісті ни мабуть!!!

М
мукачівець

кличко не боксер.то давно понятно..

П
правда

да Володька нема слів.треба битися а не плясати.удар и клінч уже нікого не вставляють.а Джош красава.

Читайте також