Кличко пообіцяв дати урок Чісорі

5
0

Чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко пообіцяв дати Дереку Чісорі хороший урок на рингу. Про це українець заявив на спільній з британським боксером прес-конференції, яка пройшла у понеділок, 13 лютого, в німецькому місті Мюнхен.

 

«На минулій прес-конференції він сказав, що нокаутує мене у восьмому раунді. Але я досвідчений боксер і можу «прочитати» опонента. Він жорсткий, голодний, у нього величезне бажання перемогти, але перемогу у цей вечір здобуде інший. Зупинити мене може тільки травма. Дам Чісорі хороший урок. У тому числі, і хороших манер. Чісора хоч і британець, але не завжди поводиться, як джентльмен», – сказав Кличко.
 
Британський важковаговик заявив, що його стиль допоможе йому у зустрічі з кращим з братів Кличків. Чісора сказав, що якщо Віталій не буде падати від його ударів, то він буде продовжувати працювати, додавши, що не буде переслідувати українця нокаутом, а просто «переробить цього хлопця».
 
Своєю перевагою Чісора назвав швидкість, яка «вбиває». Також він заявив, що Віталій вперше відчує свій солідний вік повною мірою.
 
Нагадаємо, що бій українського боксера з Дереком Чісорою відбудеться в німецькому Мюнхені в найближчу суботу, 18 лютого.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також