Кличко прокоментував закарпатські чутки про об’єднання “УДАРу” з ЄЦ

8
1

Мукачево.net вже писав про те, що голова закарпатського УДАРу Валерій Пацкан спростував інформацію, що Єдиний Центр нібито веде переговори з “УДАРом” щодо об’єднання цих політичних сил.

Нам вдалося дізнатися особисту думку лідера партії, Віталія Кличка, з цього приводу:

«Це чутки і нісенітниця. На рахунок такого об’єднання не може відбуватися жодних переговорів. Будучи і при владі, і в опозиції, представники «Єдиного Центру» вже мали можливість проявити себе, але нічого не змінилося. Ми хочемо і будемо об’єднуватись  перш за все навколо ідеї.

У нас в команді люди, які мають європейський світогляд, європейське бачення розвитку нашої країни. Великою перевагою цих людей є те, що в них немає негативного політичного досвіду, а для досягнення мети вони готові обстоювати ідеї і вкладати свою енергію. Ми за повне оновлення української політики, ми хочемо привести і відкрити нові обличчя і нові стандарти. Хочу зазначити, що для цього не обов’язково бути професійним політиком- адже професійні політики в Україні часто мають  негативний шлейф. Багато з них живуть окремим життям і абсолютно відірвані від життя і проблем мільйонів громадян.

А навіщо тоді вони цим громадянам потрібні, якщо перед виборами вони  обіцяють, а потім нічого не роблять? Наша політична сила йде в політику  для того, щоб справді щось змінити в Україні. Щоб наша держава була європейською не тільки географічно, а й з європейськими принципами, стандартами життя і правами людей», - розповів Віталій Кличко. 

Коментарі

J
JOSKO

Jakbi vsi tak dumali, to z Ukrajini schosy bude!

Читайте також