Кличко: Від завтра Київ іде на карантин

5
2

За словами мера Києва Віталія Кличко в школах та вишах столиці впроваджують дистанційне навчання.

Також навчання буде тимчасово призупинено у спортивних та мистецьких школах й дитячих садочках столиці.

"Ми обмежуємо масові заходи у Києві. Це стосується конференцій, концертів та інших заходів. Кінотеатри скасують сеанси, розважальні центри також закриються", – додав мер.

Громадський транспорт працюватиме, а у торговельний центрах буде введено посилений контроль, там чергуватимуть санітарні лікарі.

Обмеження діятимуть до кінця березня.

Коментарі

1
1

Від звичайних хвороб помирає в тисячу разів більше людей. Свистопляска з коронвірусом має глобально-політичне підгрунтя. Кому це вигідно?

П
пенсіонери

кара за вкраденні пенсії ЗЕ-бандитам не минуче настане!!!!----сорок років офіційно честно працюючи й справно з наших зарплат нас не питаючи держава стягувала грабуючи з нас гроші в пенсійний фонд!!! А тепер ЗЕлупа краде наші кровно заробленні пенсії на підняття по 100000-чні в гривнях воровскі зарплати анти-Слугам-депуташкам проти народу і по 7500000000 гривень щомісяця зарплату бандиту коболєву і про Омани не забуває гульнути бандит-терорист ЗЕ-падло за кошти пенсіонерів а також за кошти вкраденних пенсій найманців фінансує ЗЕ-падло 30000гривневими тіпа зарплатами і янукович тут виглядає дрібнесеньким ворішкою проти клоуна-крадія ЗЕленського!!!!!! БАНДИТУ ЗЕЛЕНСЬКОМУ ІМПІЧМЕНТ І ПОСАДИТИ ДОВІЧНО НА НАРИ разом з його братаном крадієм пенсій ПАРАШЕНКОМ!!! А краще булоби відразуж застрелити обох ЗЕ-параш.БАНДИТІВ, щоби другим неповадно було красти зароблені за багаторічні роки тяжкою працею пенсії в людей бандитам при владі!!!!

Читайте також