Климпуш-Цинцадзе пояснила, як Угорщина блокує співпрацю Україна-НАТО

7
8

Угорщина продовжує блокувати зустрічі комісії Україна-НАТО на найвищому рівні, але відбуваються зустрічі на рівні послів.

Про це віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила в ефірі Радіо НВ.

— На жаль, Угорщина і далі активно блокує проведення засідань комісії Україна-НАТО на рівні міністрів - як міністрів закордонних справ, так і міністрів оборони. І навіть погрожує заблокувати проведення такого засідання на рівні глав держав та урядів під час саміту НАТО, який відбудеться в липні цього року у Брюсселі. Але не блокує проведення засідань комісії на рівні послів, - каже чиновниця.

Віце-прем'єр висловила надію, що до липня, коли має відбутися саміт НАТО, Угорщина відмовиться від блокування засідання комісії Україна-НАТО на рівні глав держав і президент Петро Порошенко все-таки зможе взяти в ньому участь.

А тим часом, угорець отримав всього 2 роки "умовно" за службу терористам ДНР

Коментарі

ГН
Генсек НАТО

До Коли...Добре як скажеш.........Але є одне питання,спочатку з НАТО викинути Угорщину або з ЄС ?Туй з хлопцями неможемо вирішити як діяти

К
коли

мадяру увержуть із нато і євросоюза....оби ся другі бояли пинькати з москвов за газ і нафту...без труби ни словаки на мадяри накуй никому не треа тумане)))))

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Єдно фамілійо і вже достатньо! Ця Клямпа то "ум і совість" свядомих! Закляли бися!

М
Майдаун

До Нараза...Фінни підписали дозвіл на будіництво ПІВ потока 2.Тому я абсолютно впевнений і в цому я з вами згоден що скоро Деяки з кіборгами заполонять стройки та Фабрики Будапешта та Варшаві

Н
НАРАЗ

ВИДКО ЧИЙ СЕСЕ САЙТ....НЕ ПАЛІТЬСЯ ТАК потроє))))))) а у аєропорту ференца ліста легко може бути даякі кіборги скоро....КОНИЦЬ МАДЯРАМ НА ЗАКАРПАТТЮ...хочеш вать ньит помали всьо одожмуть патріоти.

Л
лоци

то навірно з ясінянських климпушів які советську власть у карпати завозили

П
пішта

то вна вже не просто клинпуш, она вже пані ціцадзе

Й
йовжі

докіть усякі климпуші будут нам туйки розказувати?

Читайте також