Князєв: Реформу кримінальної поліції розпочнемо із Закарпаття

8
8

Голова нацполіції Сергій Князєв розповів журналістам з яких областей розпочнеться реформа кримінальної поліції.

Йдеться про підрозділ з протидії нарколочинності. Спершу будуть реформувати Закарпатську, Львівську, Херсонську та Черкаські області.

Сергій Князєв заявив, що керівники на місцях мають зрозуміти, що це вимушений крок і після реформування кримінальної поліції розпочнуть своє оновлення і інші служби.

Нагадаємо, у червні у мукачівця вилучили 2 кг. наркотиків просто із автомобіля.

Коментарі

ЖК
Женя когутич

Князєва разом із Аваковим давно нахер зняти треба було, ніхрена нероблять, жеброта послідні гроші виносить із дома на гральні аатомати, а мажики на жирних тачках катаються і в теплій ванні, де контроль мусорів над всім і наркотиків в тому числі, лиш свої кармани набивають і шашлики хавають рішалови кончені долбані.

К
Кось

Белий скоро у біга подасться.

В
Василь

Олег. Слабо.

О
Олег

Боже, який розвод черговий електорату. А що ви робили 5 років??? Розвели наркобізнес у промислових маштабах, стригли бабло, а зараз тіпа почнемо чесно боротися з ним. Чергова лапша. Такаж ситуація з ігровими апаратами під кришою ментів, то буде чергова реформа.? Нич з того не буде. Всіх під суд за незаконне збагачення. Слабо?

И
Ибрагим

После выборов сразу начинаются реформы.....Она действительно криминальная...

J
Jehrrh

Де подiла редакцiя статтю, що до зезарплати-великого призидинта вукраiни? Треба залишити цю iнфоомацiю -нехай тiшаться клоуни та патрioти своiми кумирами: парашенками та зеслугами!!!

A
Anonim

Це НЕПОГАНО! От Князев-хоч ДІЙСНО ДОСТОЙНІША серед БАГАТЬОХ ФІГУРА..таких би побільше -та помалу шось і змінювалося в ліпшу сторону!..Це шо реформувати з Закарпаття -ПОЗИТИВ!

А
АЛЕКС

сколько реформирують уже а развалить не могут до конца !!!!!слава милиции!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Читайте також