Князєв відповів на звинувачення Москаля та Пацкана щодо підкупу

1175
1

Очільник УМВС Закарпатської області вважає, що порушень громадського порядку під час виборів не було.

«Міліція поза політикою. Ми не допустили порушень громадського порядку під час виборів. А ті факти, які задокументовані, зокрема і щодо підкупу виборців, розслідуються. Винні понесуть передбачене законом покарання», - повідомив у спеціальному коментарі кореспонденту Mukachevo.net керівник обласної міліції Сергій Князєв.

Нагадаємо, що голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль минулого тижня заявив, що обласна міліція бездіяла під час виборів, а Князєва закликав «припинити розмови, що міліція під час виборів – поза межами політики, і провести комплекс оперативно-розшукових і слідчих заходів для встановлення винних у підкупі виборців і притягнення їх до кримінальної відповідальності».

Мukachevo.net

Коментарі

Ч
читач.

Москаль звинувачує,хоч би не звиздів,його солідарність так саме як і відродження і угорська партіїї повномаштабно,займались підкупом,якби не давали бабки,то ні одна з цих партій не пройшли-би 5% барьєр.І як міліція буде розслідувати справу,якщо москаль привіз князєва,спеціально для того щоб знищити наш край,вони тепер повинні взятись за руки і п.....вати,звідки прийшли,в нас є свої люди набагато розумніші ніж вони.

Читайте також