Князєву стає боляче, коли його питають про статки екс-дружини

5
9

Відповідь на питання журналіста про походження статків дружини новопризначений голова Нацполіції Сергій Князєв так і не надав.

Інформацію про квартири та елітні машини Вікторії Князєвої її чоловік прокоментував журналістам в ефірі "24 каналу". 

- Це дуже болюче для мене питання, тому що воно зачіпає не фінансову складову Сергія Миколайовича Князєва, а більш особистісні взаімовідносини. І оцінювати своє особисте життя, вдале або невдале сімейне життя, я б не хотів, тим більше у відкритому ефірі", - заявив Сергій Князєв.

Сам генерал Князєв не вважає себе "таким успішним корупціонером або успішним чиновником, щоб заробити таку кількість майна".

Як стало відомо вчора, поки Сергій Князєв очолював поліцію Закарпаття, його дружина купила квартиру, будинок і 2 ділянки. 

Коментарі

ПМ
Патріот Мукачева

кто прорвался к кормушке, тот и патриот.!!1

JW
Jugend Wache

та шо ви чудуєтеся, мєнти усе були корумповані.........

Ч
Чилядник

Чиляднк очолив Нацполіцію а прикидуєся що він неприділах всьо на жону звалив.Відповіш де взяла жінка гроші на куплене майно народ чекать пояснень.

П
правда

хто як може так і заробляє на його місці ми б тоже мали но зависть то наша украінська головна риса характеру

П
правда

най би він попровбував прокормити сімю на 3-5 тисяч гривень в місяць. От тоді би йому точно було боляче і тоді би вони всі (можновладці) точно спустилися на землю, а так відбріхуються ко як може.

М
мафія

злодії в законі

С
совесть

А как больно нашим судьям, прокурорам, таможенникам, губернаторам, ректорам, деканам... Вы себе не уявляете... А сколько надо платить за коммуналку, эти джипары заправлять, в ресторанах цены так подскочили на обед... Неблагодарное быдло эти граждане украинцы...Им зарплату подняли, а они...

5
5005

http://cs635100.vk.me/v635100704/191b/O-muc3MRxrE.jpg

Л
Лена

А як вже нам боляче,що нема за що поважати наших можновладців!!!!

Читайте також