Кобра влаштувала словесний махач з закарпатськими активістами дорожнього контролю

11
21

Інцидент стався у неділю, 27 жовтня в Мукачеві на кільці поблизу Іршавського мосту.

За словами очевидців та учасників інциденту, працівники підрозділу Кобри припаркувалися з порушенням правил дорожнього руху (менш як за метр від пішохідного переходу) та почали "відпрацьовувати" закарпатських водіїв, спиняючи кожен другий автомобіль та особливу увагу приділяючи водіям, які керують автомобілями на іноземних номерах. Результатом такого відпрацювання стало вилучення щонайменше одного авто. Разом з тим, в певний момент, близько 12.00 до працівників Кобри звернулися активісти Дорожного контролю з проханням не порушувати правила паркування та забрати авто з пішохідного переходу, а також спробували дізнатися у них ціль їхнього візиту на Закарпаття. І в першому, і в другому випадків працівники Кобри відмовили, пославшись спершу на спецоперацію, але відмовившись назвати, яку саме.

Уже найближчим часом активісти Дорожного контролю планують оприлюднити відео цього інциденту. Тому слідкуйте за новина на Мукачево.net.

Нагадаємо, що 11 екіпажів Кобри прибули на Закарпаття у суботу, 26 жовтня напередодні візиту глави держави Віктора Януковича.

Мукачево.net

Коментарі

В
виталий

того придурка жаливу ще нираз менти не здоили а може ун и сам мент най поникат що оти козли роблят на дорогах,а дале най за них застае,дорожний контроль прошу не ображати,лутше поопщайся узнай ихню позицию а дале опсуждай

СЖ
Слухай жаливо

Поки що по новинах показують, як бухі мажори біду роблять на дорогах і їм "кобра" до сраки. А платити штрафи має простий народ. Не порівнюй наших псів з європейськими поліцаями, ті за порушення зупинять навіть депутата, а нашим слабо, у нас бардак, наших псів треба в шию гнати, тільки знають жигулі зупиняти і бабки дерти.

люди ви думайте що пишете ніхто ДК Закарпаття не фінансу ми самі скидуємося і виїжаємо на рейди,,,http://www.youtube.com/watch?v=UTmiey5RgqM

АП
Алік ПАП

ЖАЛИВА (Староста) це придурок з Виноградова (Севлюша) який косить під русина (двоюрідний брат нардепа Івана Бушка, тоже сволоти рідкої породи колишній валютчик та контрабандист, ну а зараз регіонал). Так от Жалива, це психічно хворий чоловьяга, який пхне свого носа всюди де треба та не треба. А щодо "Кобри", так це узаконенні рекетири-хабарники у яких ставка-відмазка починається з 300 дол. США й не ниже. Від них один позитив, що "нагинают" та вдувают всіх одинаково, особисито радуе коли до їх пазупів потрапляє людина із силових структур (МВС, СБУ, прокуратура), вони же уроди звикли усюди махати "ксівами" а це "Коббрівців" дратує більш всього. От на таких із "ксівами" вони відриваютиься по повній. А якщо просто сказати, так це пакскуди із паскуд, серед них повно алкашів і наркоманів просто маючи гроші вони відмазуються від усього на світі.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

90% працівників кобли мають приписку донецьку-це факт! зупиняють авто просто так без причини! калим мають не поганий та полюбили нашу область, приїзд президента привід для шмону.

МС
Микола Староста(Жалива)

Що в ДАІ треба наводити порядок я згодний але коли всякі "дорожники" починають їм лізти в очі при виконанні своїх обов'язків - ні.

Е
Еколог

до Sonia у жаливи взрив мозга

S
Sonia

П. Жаливо! Як лем ДАІшники стануть людьми, і повага до них сама собою буде. Доведення: зупиняють ДАІ не для наведення порядку, не для забезпечення безпеки руху (такі думки до них і близько не наближаються), а для того, щоб мене, водія, переконати в порушенні Правил, які я не скоював. Найбільш улюблений прийом "страшилка" алкотестером. Як правило хлопи бояться, що алкотестер покаже вчорашню випиту чарку. А ДАІшники на цьому спекулюють. ДАІшник, єдина особа, одягнута в добротний мундир, озброєна, оснащена технічно до зубів, наділена добрячим колом повноважень, на роботі АБСОЛЮТНО не піклується про безпеку руху: він стоїть не на "гарячому" місці, де справді потрібно б жезлом порегулювати (а він знає регулювати?), а під знаком, за знаком, за невідрегульованим світлофором... там де можна пастися. Повага буде. Людьми най будуть.

С
Слов"янин

Усілякі "дорожні контролі" полюбляють ганяти понти. Може розповідять, хто і навіщо їх фінансує?

О
Опа-нас

увага, в коментах мусорський

Г
гад

Шо там говорити, штучно накручений ажіотаж, я лише за те, щоб вони частіше сюди приіжджали і ставили на місце місцевих мажорів, особливо по правилам паркування.

МС
Микола Староста(Жалива)

А по темі? СЛАБО щось внятне сказати?

ДЖ
До жаливи

жаливу дуже люблять свинi . ))) Не треба туй умнiчати жаливо. Таке враження що ти безробiтний дiдо якому нефиг делать.

І
Іван

Якщо не порушувати ПДР то ніяка КОБРА не страшна...

ДЖ
до жаливи

Но ти йобнутий

Х
хетит

Інформація, для роздумів."Микола Староста(Жалива)"це бізнесовий проект!

МС
Микола Староста(Жалива)

Інформація, для роздумів. "Дорожній контроль", це бізнесовий проект! Схема досить проста, хлопці їдуть попереду контрабандних фур, наїжджають на пости ДАІ, а фури тим часом чухають собі далі.

МС
Микола Староста(Жалива)

Не хочу захищати даішників, деякі з них зробили багато, щоб у водіїв було таке відношення до них. Та постає питання, що би зробили американські або європейські поліцейські з якимось "дітваками", якщо б ті до них так тупо доепалися. Постає ще одне питання, всі так хаять міліцію, а коли у когось проблеми, чомусь всі біжать дзвонять до них. Треба змінювати міліцію але треба і змінювати наше відношення до неї. Згодитесь,не буть даішників скільки п'яних було би на дорогах, скільки біди би вони наробили.

Д
дюс

што мають ползучи до яника што розчистять йому дорогу.

Д
д

прийшли зибрати трохи грошей на киив бидолаги нехватае им ползучим.

Ч
Читач

Змiюки . Цiле кубло прилiзло на передоднI прiзду головги ))))

Читайте також