Кохання на відстані: Закарпатський психолог порадила як зберегти відносини, коли чоловік на заробітках

33
12

Напередодні Дня всіх Закоханих журналісти Mukachevo.net розпитали спеціаліста про те, як зберігати стосунки гармонійними і щасливими довгі роки подружнього життя.

Поширена ситуація в закарпатських сім’ях коли чоловік на заробітках, а дружина вдома. Чи реально в такій ситуації зберегти гармонійні стосунки?

– Це складна і болюча тема для всіх закарпатців. Якщо є багато поваги і почуттів одне до одного, то це можна зробити. Елементарні речі - дзвінки, повідомлення, можливість організувати собі маленькі зустрічі, щоб ці стосунки підтримувати, різні компліменти і так далі. Навіть на відстані стосунки можуть бути щирими і відвертими, - розповідає Марина Маргітич, психолог, гештальт-терапевт.

Велике інтерв’ю з Мариною Маргітич про сексуальні відносини в парі, сексуальні стереотипи та фантазії, статеве виховання дітей, а також гармонійні стосунки читайте уже незабаром на Mukachevo.net.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Майдаун

,11:03,а щи хтівім ти повісти ош уу буу муу кваква!ці чуєш ты бограч шовдарь бовдарь лем,бем,вем,а щи вем а пак бем!нашто ты туй буй боло,боло штрімфля палынка палачінтовка!а пак сяк вать срать вадас,контрабас!...аж сюда русыны цыганыны палынчыны ліс крадиме і пак мечеме!....

М
Майдаун

Мустювко польської худоби,11:03, ти нись 30 копеек одробляш?В схрон на вахту заступивісь?Ще ти цироз печінь не зжер?Роблений на п‘яну лоповку.П‘янь заперевальна,мусоросвалка європейська.

ДР
До редакції

Чого видаляєте коментарі, тоді для чого виставляєте цю психолошку,яка велика спеціалістка уже наверно не одного свого чоловіка отправила на заробітки за ради експерименту а потом дає совети як правильно чекати чоловіка

М
Майдаун

Перебачте ня люди за што я свиня лісокрадська,тупа безграмотна нинашто нетрібна пянь.Я визнаву ош я неваловшне созданіє,яке годне лем серти у коментах,пити паленку,добватися крокодилом і нюхати клей,а пак жебрати по зеленому базарови субі на інтернет і очерідну дозу.

М
Майдаун

Україна даже при окупації бешених націсту,бандоолігарху і колаборанту все таки сопротивляєся англосаксонському содомізму.Се єдно, што мош поставити за заслугу українцям і за повагу!Но айбо кіть не митьйом та катанієм.Сім‘ї на удаленку,кохання через соцмережі,народження дітей віртуальне! Перебування наших люди у середовищі содомітів,чехи кстаті давно помішані на гомосятині.Результат через пару десятків років плачевний для нас!

І
Іван

Кохання на відстані коли мамі і татів пакуєш на чехи , хижи їхні продаєш і стойиш віллу на червеницв, або дес під лісцем! І всім добре! Їм европа любиться достануть якийсь файний готел та четверо там будуть кирувати! А молодята за 3-4 тис еур прожиють!

ПМ
Перестаньте мастурбувати.

То смертельнийй гріх.

Л
ЛейБа

Ця так насовітує..... що ті відносини розтянуться як гумі в гатьох,треба їй мало повзросліти для таких совітів.

П
пушкін

А подібних мені медведчуківських курв навіть на заробітки не пускають, бо фізично ми працювати не вміємо, а вміємо тільки чесати язиками.

ПП
Психолог психолога

Вона звідкіль знає,давати поради?у неї шо тоже чоловік на зароботках?

ББ
берті бачі

совершенно іген

П
пушкін

Для вирішення проблеми массового заробітрабства наших громадян - необхідно ліквідувати причину цієі проблеми. А причина - недорозуміння історіі під назвою Укросомалі в центрі Європи.

Читайте також