Колективу закарпатської прокуратури представили першого заступника прокурора (ФОТО)

34
2

Сьогодні, 12 грудня, відбулось офіційне представлення колективу прокуратури Закарпатської області першого заступника прокурора області Андрія Бакая.

«Я хочу сьогодні представити вам нового першого заступника прокурора області», – сказав Анатолій Петруня та зачитав наказ Генерального прокурора України про призначення Андрія Бакая на посаду.  

Відтак, прокурор області привітав свого першого заступника і побажав йому натхнення та успіхів у роботі. Також, він зазначив, що Андрій Васильович зарекомендував себе як досвідчений, кваліфікований працівник, який має досвід роботи в органах прокуратури.
Зі свого боку новопризначений прокурор запевнив, що розуміє свою відповідальність перед державою і суспільством за проявлений до нього рівень довіри і виправдає його.

Довідка

Наказом Генерального прокурора України від 10 грудня 2012 року першим заступником прокурора Закарпатської області призначено Бакай Андрія Васильовича, який переведений у прокуратуру Закарпаття з посади заступника начальника управління нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ Головного управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України.

Народився Андрій Васильович 20 липня 1977 року у м. Львів. У 2000 році закінчив Львівський національний університет ім. І. Франка.
Трудова діяльність розпочалась з жовтня 1994, коли він працював лаборантом науково – дослідної частини Львівського державного університету ім.. І. Франка. В органах прокуратури працює з липня 2000 року. Працював на різних посадах у прокуратурах Львівщини та Київщини. Має класний чин старшого радника юстиції.
 

Коментарі

МВ
Мабуть він "сова"

Очевидно, Робін Гуд проспав цей захід...

К
К

Черговий міліонер доларовий буде

Читайте також