Колесніков пообіцяв переформатувати весь керівний склад КПП "Тиса"

7
11

Відповідне повідомлення з'явилося на сайті ДФС у Закарпатській області.

Як йдеться у повідомленні, керівником Закарпатської митниці було прийнято рішення про відсторонення та проведення службової перевірки стосовно працівників митного поста щодо порушення ними своїх посадових обов’язків.

За словами Володимира Колеснікова, керівний склад митного поста «Тиса» за грубі порушення Митного кодексу України буде переформатований.

– Порушники законодавства будуть відсторонені від своїх посад, на їх місці працюватимуть нові люди, які чітко усвідомлюють, що поставлені на службу для відстоювання виключно інтересів держави. Разом з тим я закликаю всіх працівників митниці добре подумати, – чи варто заради миттєвої вигоди залишити без роботи себе, своїх колег та стати фігурантом кримінального провадження, – наголошує Володимир Колесніков.

Нагадаємо, сьогодні СБУ офіційно розповіла про схему отримання хабарів на КПП "Тиса" .

Коментарі

О
Олександр

Вчора їхав через кпп Ужгород, понабирали молодих сучок які гребуть бабло з бусів по 1000 з буса що перевозьть людей з заробіток. пора авести порядок...

Г
гийза

А ко старший на КПП?

БМ
бувший митник

Ну поміняє на більш наглих і з досвідом і прикаже їм бути обережними. В них на цей випадлк є план Б. Гроші в руки брати не будуть а буде договорняк зьирати десь на запраці. кафе. в придорожніх будках, як наприклад у страховщиків чи в уборщиць і все піде як по маслу.

В
Варишський

Можна подумати він з того нич не мае....Ну поміняе містами і все...дальше будуть капусту рубати.То система..то ракова опухоль

ДО
До О

Справді всіх на передову за корупцію по контракту на 3 роки, не треба буде мобілізацію, армію, у окопи! І не треба смертну кару вводити!

Л
Ласло

Ну,ну..Будемо подивитися...І випливуть цольники і погранці з "Тиси" на Порубном,Ягодині,Ужгороді,Березному і т.д.Якщо не можна за гроші,то можна за дуже великі гроші.І почнуть знову скубати буси.Система не міняється.

О
О

В АТО всех,пусть погниют в окопах

Б
Бобер

Потрясти треба і КПП "Ужгород": там люди зовсім ох...ли. Мало того, що зелені гребуть неміряно - взагалі опустилися до тваринного рівня - массово все КПП оформило багатотисячні щомісячні субсидії на свої приватні версалькі палаци, а в цей час у бюджеті коштів на доплати лікарю та бібліотеркарю - нема.

З
Закарпатець

Москаль з колесніковим всіх переатестують за бабло. Що вони собаки несуть. Тварь буде втікати злодюги

ДК
До Колеснікова

А чому лиш керівництво??

П
Правда

колесніков думає, що всі дурні, один він розумний. він б'є себе у груди, що не знав про те, що у чопі з бусів гроші здирають? дивіться, бо ще зараз у цю ахінею повірю

Читайте також