Колючий дріт проти контрабандистів: на кордоні з Румунією спорудили додатковий паркан (ФОТО)

101
8

Подібні інженерні споруди на Рахівщині обладнують останні останні 3 роки в межах сіл Ділове, Богдан та Великий Бичків.

Як пояснили Mukachevo.net у Мукачівському прикордонному загоні, який відповідає за цю ділянку кордону, спеціальні інженерні споруди обладнали задля боротьби з потоком контрабанди і контрабандистами, які останнім часом серйозно мобілізувалися та поводять себе вкрай зухвало.

З цього приводу радимо вам переглянути наші останні новини з цього регіону:

У Мукачівському прикордонному загоні не тішуть себе ілюзіями, що паркан з колючим дротом зупинить контрабандистів, але переконані, що дещо їх затримають, аби прикордонники змогли оперативно затримати зловмисників.

Подібний паркан на певній ділянці українсько-румунського кордону, який проходить впритул до автошляху, було встановлено ще в 2015 році.

Коментарі

T2
To 20:57

Madari 1956,Slovaki 1968,Polsko 1980.Ukraina 2014...

T1
To 14.21

Sorry, ja ne soplos, ja todi robyv a mav 160 rubliv. Dzinsy meni byly poboku. Kostyum stojiv 90 rub. Lem zgadaj, kilko sja platylo za kvartel, gaz a elektriku. 20 rub? Meni ne treba bylo taloniv. Telefon 2.5O rub bez omezennja hovoriv...)) Dityno, podumaj, sto vam dala tzv Ukrajina. Bidu a bidu. Zato dakdo choce do Madariv, dakdo do Slovakiv. Lem Vas nikoimu netreba. Idyt do ceskeho Tesca robyty. V Polsku sama Ukrajinka na kasi.

Д
Дмитро

Як в тюремщики.

0
09:44

А што ти так пудняв ціну на совицькі гаті тіпа джінси,они стойили 15 рублів.Но ливіси були 180 рублів.Много чого було вільно,но ни було гроши даже на совицький хлам.А МАДЕ ІН НИНАШОЄ,позвідай свойих батьків,иги-ги,стойило усе гроші.Сикритарь команішський мав 110 рублів.Но була постоянно волга із повним баком бинзину,дача убгорожена друтом для гуляня.Голова сила мав 80 рублів,но давав талони на дрива тай угля нибизвозмездно.Субсидій ни мав нико.Витиранам на 9 МАЯ давали бляху на уйош,тай форгони из сашом,букет косиць (слова закарпатські,пирибачай).Та кіть оно було добре,роспалося би було.А бандировці убороняли свій край,і николи ни лізли у ни свій край,брати ни своє.

Д8
Для 8.05

Чорно-білий був вільно. Кольоровий десь 600 рублів. Без черги. Джінси 120, айбо було багато іншого. 70 рублів мала людина нешколована, не кожний працював прибиральницею. Багато хто мав і 150, і 200. Рубав бим хащу? Спробуй щось вякнути про нишні порядки на УА, авадь проти бандерівцям. Буде ти вшитко, што хочеш....:-( І без Сибіру.

0
08:05

За СРСР ти би мріяв про купівлю чорно-білого телевізора.Чикав 10 років проводовий телефон у порядку черги.Купувава у Берегові (у часи СРСР обласний базар) джінси за 180 рублів,при зарплаті 70 рублів.І за малинький спротив комуністичній владі рубав бись хащу у сибірі у кращому випадку,або укол у задницю і у психушку довічно.

Б
Букі

Люди то поріжуть на куски!

Т
ТТХ

А я хочу рибу ловити в Тисі. Хочу відпочивати на березі...А місто того маю паркан, як за СРСР. Що помінялося? Нич.

Читайте також