Коли саме на Закарпатті буде 4G, та чи зможете ви ним користуватись

4
8

Відповідь на ці питання Mukachevo.net спробувало дізнатись у офіційного представника компанії Vodafone.

У довідковому відділі кореспонденту редакції зазначили, на жаль, поки що на території Ужгорода та Мукачева покриття не немає, чому і коли воно буде — не розповідають. Очевидно, що не сьогодні.

Працівник компанії зазначив, що  наразі робиться все аби підключити швидкісний 4G-зв'язок.

У компанії "Київстар" редакцію запевнили, що 4G з'явиться на Закарпатті вже у травні.

До речі, з приходом 4G ви повинні знати чи підтримує ваш телефон та SIM-карта такий зв'язок.

Оператор Vodafone розповів Mukachevo.net, що перевірити це можна набравши на своєму телефоні код *222#. Тоді на ваш мобільний прийде СМС з інформацією про підтримку  телефону 4G (LTE).

Який код для перевірки в інших операторів мережі дізнавайтесь у інформаційних центрах.

А от деякі користувачі мережі lifecell вже хваляться швидкістю  4G в Ужгороді.

Нагадаємо, днями  Vodafone заявив, що  запускає 4G в діапазоні 2,6 ГГц в 28 українських містах, серед яких Мукачево та Ужгород, вже від сьогодні, або вже у понеділок.

Додамо, що запуск 4G-зв'язку оператори обіцяли здійснити в кінці березня-початку квітня.

Коментарі

К
Корчі

Водафон не годен нормальну связь зробити, вічно то не чути то перебивать бисіду. Майжек треа переходити на куївстар бо я вже не годен

М
мукачівець

николи не буде...тищща в день бога му

М
Місний

Так они таку ціну покладуть шо дяка отпаде у чотири раз у єдно з G, ви ліпше нормальній звязок стабільний зробіть хоть у 2G, а то шо цифри мінявуться з 2 на 3 і 4 ліпше од того нестає ваш звязок, лем тарифи ростуть і впарьовуть лишньоє, яким більшість не пользуєся, нашто бабі 70 річнів 3G на кнопочному телефоні, коли для ниї телефон обо діти позвонили но ви прикручуєте свій гавняний інтернет і лупашете задарні гроші, так і з 4G буде, пофіг шо чоловік не пользуєся най платить

Б
БлаБла

До редакції При зверненні до громадян з усьої поваги Ви повинні писати нам так само з великої букви Ви Якшо не грамотні!!!! Покиньте редакцію Непощорьтеся Прошу Вас

I
Istvan

У мена дома в квартире не то что не ловится МТС-Водафон - даже и не клюет.И они хотят тут 4 G... Не смешите

В
Володимир

Цвірінь Євген Горобуськович. Цвірінькай далі ! Як кажуть хреновому танцюристу яйця заважають ! Так і тобі хтось заважає !

9
98

троль тут тільки один і це ти. що не новина - всюди суєш свої 5 копійок, незалежно від теми. думаєш хоч одній людині цікавий твій висер?

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Питання не у тім, а у тому, що зрашенські фєдєраси його користаючи трохи раніше будуть почуватися вельми затишно тролячи, цькуючи, хакаючи довірливих громадян. От у чому ПРОБЛЕМА.

Читайте також